Monday, March 7, 2011

kuat membebel or byk idea??

salam..
along maya kate..maya ni suke sgt bercakap..kalo ckp tu dah la laju..pastu xhenti-henti..sampai ade sekali tu along kate kt maya "cube ko stop 5min" bila maya nk bukak je mulut dia tunjuk tanda stop guna tangan die! ish2 geram jugak la! nk wt cmne along..akak mmg suke berckp..bkn suke2 ye tp dah semula jadi...

siap dia ckp "mcm mana bf ko (en. fb) boleh tahan ngan ko??"...eleh! bg maya kacang je soklan tu...sebab die syg lah!! kalao die xsyg sure die pun dah angkat kaki blah mase maya membebel..hahhaha...syg wajib dgr maya membebel oke! kalau x..siap! ahahah (bab ugut mengugut nie maya mmg pandai) hehehe...

kalau sape yg nk tgk wayang ngan maya...silalah rajin2 layan maya ye...mase tgk tu nnti ade jela yg maya nk ckp ke or ulas cerita tu...tak taulah cmne nk ubah..mungkin ini bakat semula jadi maya kot??? wkakkakakka

lots of love
maya dhira


2 comments:

ami imaizumi said...

hehe. i like.
yg bab tgk wayang tu mcm same jek.
hehe.
time org dlm citer tu ckp, time tu la kite lorat nak ckp la nak komen la citer tu.
hihihihihihi

Sumayyah Nadhirah said...

ami: hahhha...kalau kte berdua kt dlm wayang tu..mmg habis ler......hahaha