Tuesday, April 19, 2011

contest "aku dan baju kurung by maya dhira"

salam... 
sory la maya tarik blk giveaway tu.. bkn ape sebab ramai yg mengeluh hadiahnye saiz "S".. soryy sgt ye x sengaje.... jd maya ganti dgn contest okey?? sempena ape contest nie?? sempena maya baru pulang dr bandung.... dan ade sesuatu yg maya nk bg kepada pemenang utama!! 


tapi korang kene ikut syarat-syarat yg maya nk bgtau tau!! iaitu:

1. terbuka kpd follower maya sahaja 
(yg rase nk masuk sile la follow maya yer nnti senang nk bgtau siapa pemenangnya)

2. WAJIB buat entry bertajuk contest "aku dan baju kurung by maya dhira"

3. banner maya di bawah ni haruslah letak sekali dlm entry tersebut


4. letakkan SATU SAHAJA GAMBAR TERBAIK 
(berpakaian baju kurung, baju kurung moden atau adik beradik baju kurung yg lain) dan pastikan gambar tersebut adalah hakmilik anda sendiri.  Gambar tersebut mestilah ade anda dan xkisah la kwn2 ade sekali ke ape...tp harus menceritakan sedikit mengenai gambar tersebut (kenangan ke, kelakar ke atau ape shj)

5. tagkan kpd kwn-kwn (sekurang-kurangnye dua orang)


6. pastikan tinggalkan link dan nama korang kt komen maya nie


7. tarikh tutup penyertaan 14 MEI 2011 PADA PUKUL 11.59 MLM

*jika penyertaan tidak melebihi 15 org pada 13 MEI 2011...dgn automatiknya contest ini akan TERBATAL

pemilihan pemenang dibuat oleh En. Azhan dan MAYA sendiri..
(PEMILIHAN PEMENANG BERDASARKAN KESESUAIAN GAMBAR dan KISAH "AKU DAN BAJU KURUNG")


PEMENANG UTAMA:
MENDAPAT SEPASANG KAIN PASANG


5 HADIAH SAGUHATI:
TOP UP RM10 SETIAP SEORANG
(mengikut talian masing-masing)


p/s: ehem..ehem kpd sape yg nk join gud luck ye ;)


lots of love
maya dhira



56 comments:

R.R.Z said...

amboi, kelas gitu..


hihihi

Sumayyah Nadhirah said...

hahha jom kak join =)

Pupel Liyana said...

heloo maya seperti dijanji

pupel liyana
url : http://pupel.blogspot.com/2011/04/contest-aku-dan-baju-kurung-by-maya.html

jom yang laen2 joint! hehehe

cik faiqah said...

wah..nak join:)

cik faiqah said...

da join:)


http://blogcikfaiqah.blogspot.com/2011/04/contest-aku-dan-baju-kurung-by-maya.html

qila said...

huhu..macam best aje neh! :)

Sumayyah Nadhirah said...

cik faiqah & qila: sila join ye ;)

Caza c BoOlat said...

maya!
kite da join ^________^

http://cazacboolat.blogspot.com/2011/04/contest-aku-dan-baju-kurung-by-maya.html

Caza c BoOlat said...
This comment has been removed by the author.
Sumayyah Nadhirah said...

pn. syaza..sudah ku terima donk hehhe

mas said...

Salam ok mas join

id;mas

http://mascontestgiveaway.blogspot.com/2011/04/aku-dan-baju-kurung-by-maya-dhira.html

shekyn said...

sayA JOIN JUGAK..KIKIKI
suka contest nie..awesome..

http://sinchanteletubies.blogspot.com/2011/04/contest-aku-dan-baju-kurungby-maya.html


winkwink kak maya =)

schazwanie said...

http://schazwaniepersonallife.blogspot.com/2011/04/aku-dan-baju-kurung-by-maya-dhira.html

Sumayyah Nadhirah said...

tq semua =)

c Manis dyLa said...

maya, dah join.. :)

http://cmanisdyla.blogspot.com/2011/04/contest-aku-dan-baju-kurung.html

afifa said...

maya maya...den join..hehe...

http://fifayob.blogspot.com/2011/04/aku-dan-baju-kurung-by-maya-dhira.html

QUEENPINK said...

salam.

saya join.

http://queenroszaliza.blogspot.com/2011/04/aku-dan-baju-kurung-by-maya-dhira.html

norfarhanis sukri said...

maya...saya nk join!!! weeeeeeeee

http://nesseanis.blogspot.com/2011/04/contest-aku-dan-baju-kurung-by-maya.html

cik-af said...

sumayyah . done!

http://cik-af.blogspot.com/2011/04/aku-dan-baju-kurung-by-maya-dhira.html

mesti tergelak bile tgk pic kite yg sangat comot itu. haha

Cute MuM said...

Cute Mum dah join..

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/04/contest-aku-dan-baju-kurung-by-maya.html

TQ

Nana said...

http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/04/contest-aku-dan-baju-kurung-by-maya.html

join

tat!n said...

nak join nak join!! hehe
nanti aku tepek link oke. :)

tat!n said...

http://akulatatin.blogspot.com/2011/04/aku-dan-baju-kurung-by-maya-dhira.html

aku la tatin. :)

E-ra paSha said...

e-ra join yee!! jmpput singgh..bgtwu ye kalo ade pape yg slah tQ

http://akulahe-rapasha.blogspot.com/2011/04/aku-dan-baju-kurung-by-maya-dhira.html

eb ezrin2 said...

nak join yer
http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/04/contest-aku-dan-baju-kurung-by-maya.html
tq

haiza aryani ilyas said...

salam..saya join.. :)

http://sakuraryani.blogspot.com/2011/04/aku-dan-baju-kurung-by-maya-dhira.html

NOOR FATIN said...

saya join
!

http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/04/aku-dan-baju-kurung-by-maya-dhira.html

Hyun Ae said...

hyun join!!^^

http://ezz-syaz-one.blogspot.com/2011/04/aku-dan-baju-kurung-by-maya-dhira.html

Norhasymmah Halimi said...

Saya dah join contets cik maya..

http://cumaakudankamoo.blogspot.com/2011/04/contest-aku-dan-baju-kurung-by-maya.html

** Princess Syakila Diyana ** said...

saya dah join...!!!!..klik ini..

http://syakilaismail.blogspot.com/2011/04/contest-aku-dan-baju-kurung-by-maya.html

Sumayyah Nadhirah said...

tatin: baik mekkkkkkk ehhhehhe

aeyinn said...

aeyinn join

http://aeyinnconga.blogspot.com/2011/04/aku-dan-baju-kurung-by-maya-dhira.html

tq

~dYaHaHa~ said...

salam, amor si mommy muncit join!

http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2011/04/contest-aku-dan-baju-kurung-by-maya.html

follow amor balik k...

btw, baju kebarung tu kira adik beradik baju kurung x? hihi...

cik hazniza said...

daaaa joinnn....
http://cikhazniza.blogspot.com/2011/04/aku-dan-baju-kurung-by-maya-dhira.html

Cik TTK said...

join jugak!

http://tuanputrilimaukasturi.blogspot.com/2011/04/aku-dan-baju-kurung-by-maya-dhira.html

p/s: Jom Join CONTESRT PERASAN CANTIK!

http://tuanputrilimaukasturi.blogspot.com/2011/04/contest-perasan-cantik-by-cik-ttk.html

intan shafina said...

sudah join..

http://syafizwan.blogspot.com/2011/04/aku-dan-baju-kurung-by-maya-dhira.html

name : intan shafina

heart tamimi said...

maya dah join! =)

http://ctpujie.blogspot.com/2011/04/contest-aku-dan-baju-kurung-by-maya.html

eITA said...

salam,.sy dh join,

http://my-khalish.blogspot.com/2011/04/contest-aku-dan-baju-kurung-by-maya.html

follow sy jugak ye....

umiliza989 said...

assalam...
saya join...

id follower:umiliza989
link:
http://norliza989.blogspot.com/2011/04/contest-aku-dan-baju-kurung-by-maya.html

gadiz mlayu said...

sy join contest...

http://www.gadizmlayu.blogspot.com

dzafira said...

Assalamualaikum.. Tahniah Cik Maya sebab buat contest yang menarik macam ni. Saya join ey. :)

http://sitidzafira.blogspot.com/2011/04/contest-aku-dan-baju-kurung-by-maya.html

kblletrina said...

Salam maya,
kima dah join dan dah follow blog maya.

Dan dah update dah blog yang sekian lama tak update.
Ini link die..

http://familybag.blogspot.com/2011/04/contest-aku-dan-baju-kurung-by-maya.html

Thank you dear propose idea contest yang kewl macam ni. Daaa.

a.m.y ^_^ said...

dh join.. =)

http://amieranorizan.blogspot.com/2011/05/contest-aku-dan-baju-kurung-by-maya.html

amyeryn said...

http://mycontest-giveaway.blogspot.com/2011/05/aku-dan-baju-kurung-by-maya-dhira.html

id follower: mama tisya

~~@lyci@~~ said...

salam.. alycia join..

http://alycia-dan-contest.blogspot.com/2011/05/aku-dan-baju-kurung-by-maya-dhira.html

Id : Alycia

tq ;)

Keluargaku Syurgaku said...

keluargaku syurgaku dah join.....
http://nazayiena76blogspotcom.blogspot.com/2011/05/aku-dan-baju-kurung-by-maya-dhira.html

misz l0vely said...

hYe!
j0in ur c0ntest...

http://l0vec0ntestgiveaway.blogspot.com/2011/05/aku-dan-baju-kurung-by-maya-dhira.html

tq...
;)

inaWzays heLas said...

http://miszpopeye.blogspot.com/2011_05_01_archive.html

aNiM said...

saya join ya:)

id: aNiM

http://luvnabilndamia.blogspot.com/2011/05/aku-dan-baju-kurung-by-maya-dhira.html

tq~

-Nureen- said...

salam
nureen join
http://nureenasirellesya.blogspot.com/2011/05/contest-aku-dan-baju-kurung-by-maya.html
tq

nEa FleriDa / nIL said...

salam.. nil join..

http://neaflerida.blogspot.com/2011/05/aku-dan-baju-kurung-by-maya-dhira.html

id ; neaflerida/nil

Allec said...

joined!
id follow : anas.bella
http://lovegiftsforher.blogspot.com/2011/05/aku-dan-baju-kurung-by-maya-dhira.html

faiznaimi said...

Slm.

Naimi JOIN.

ID: faiznaimi.

My Link :
http://faiznaimi270502.blogspot.com/2011/05/contest-aku-dan-baju-kurung-by-maya.html

Thanks...

Nida said...

AS-salam..

Kak Nida memeriahkan pertandingan.. moga-moga ada rezeki..ameeeeennnn

http://along-nidar.blogspot.com/2011/05/aku-dan-baju-kurung-by-maya-dhira.html

id: Nida

tq:)

taufikmaria said...

join juge

http://taufikmaria.blogspot.com/2011/05/aku-dan-baju-kurung-by-maya-dhira.html

atiqah_b said...

Salam, hi! Gadis2 sekalian yg mahu cuba nasib utk memenangi RM100 dgn hanya menghantar gambar sekalian dgn berbaju kurung melalui emel. Sila layari http://gadissatin.blogspot.com/ untuk maklumat lanjut.