Monday, December 3, 2012

E-Day Review: Doorgift - Candy In Cuppies

Salam semua...dah lame majlis tunang maya selesai tp byk lagi review maya xbuat...agak malas sebenarnye hehehhe..

meh tgk dulu ape doorgift maya bg mase majlis maya tu:

pic from WT
curi pic dilla
ini je pic maya sempat ambik...
vendor maya utk doorgift ni ialah Wedding Thingy (WT). Maya mmg nk ucapkan ribuaan terima kasihhhh sgt2 dkt die org sebb sudi lagi terima tempahan dari maya walaupun last minit maya call. Sebenarye maya dah lama admire WT ni tp bila email die org x fedbck so agak frustt...ntah nape tibe2 bp minggu sebelum majlis maya...tergerak lak hati nk call dan alhamdulillah die terima lagi tapiiii.............xdpt ape yg sebenarnye maya nk iaitu:


best kn cookies tu?? tp sedih xdpt sebb maya book last minit...die org xsempat nk buat tp ape pun maya mmg berpuas hati dgn candy yg die org sediakan... owh ye design nama semua tu die org tlg wt kn...bila dah ade 3 pilihan die org akan email tunjuk design mana satu maya berkenan...

WT mmg bantu maya menyelesaikan masalah doorgift yg maya sememangnya xsempat nk buat sebb ade kelas+asgment yg perlu diselesaikan segera...

p/s: kalau korang berminat dgn hasil mereka bolehlah email WT..xpun call terus kalau risau date die org full =)

lots of love
maya dhira


3 comments:

orked violet said...

wahh..cantek giLer (Eh?) serius cantek!!! Sya suke design nme kamu ngn tunang tu =)

Sumayyah Nadhirah said...

orked: thanks dear =) simple je hehhee

ain nadiah said...

Cntik la yg tok tunang tu law sy nk order amik lg ke?kire cmne tu? :)