Friday, March 25, 2011

ape yg difikirkan??

salam..
semalam kelantan kecoh dgn seorang bdk perempuan dr sane 
cube nk bunuh diri dkt kb mall..walaupun abg bomba tu cube bantu die naik blk
tp yg maya perasan die asyik goyangkn kaki tok terjun gak..

ape sebenarnye yg bermain difikiran bdk perempuan nie??
ade yg kate bdk nie ade masalah cintan cintin nie
xkira la ape masalah adik..tp ingtlah..xcium bau syurga adik oiii......
benda nie jugak boleh memalukan seluruh kaum keluarga adik..
adik...xsyg ke adik dgn keluarga adik smpai wt cmnie sekali??
dan pasti ke masalah akan selesai bile mati nnti??

woooo kalau maya byk yg rasenye nk kne pikir
yelah...ingt senang ke bile dah mati??
kne seksa dlm kubur lg dgn dosa-dosa yg kte wt tu..
pastu cube fikir...bile dah dlm kubur kte x akan boleh blk ke dunia 
utk membetulkan segala kesalahan yg telah dilakukan...
ingtlah...mmg semua org ade masalah...
dan mungkin masalah org lain tu lg berat dr awk adik...
satu je prinsip "ingtlah ALLAH, kembalilah kepada ALLAH" 
kerana ALLAH sentiasa bersama kita dan membantu org yg lemah............




video

lots of love
maya dhira


5 comments:

cendawanpink said...

huhuu..kalo aku..
cume sanggup terjun dari pokok togeh je kot maya..ahahaa.. :D

wanna @anak pak ndak bun said...

haih..dunia akhir zaman maya..mcm2 benda..dia ingat dengan bunuh diri settle semua masalah??

Sumayyah Nadhirah said...

nad: hahha aku melompat nk masuk swimming pool aku nk ler...ahhaha

wana: itulah..fikiran cetek..takut woo kalo mati xdpt betulkan semua salah...seksa kt kubur..

syuga said...

dye tensen tuh..
tp kot ye pn frust ngn bf xyah la smpai nk bunuh diri..
kumbang bkn sekor!
hehehehee

Sumayyah Nadhirah said...

ema: tensen pi la wt bende lain kn...kn sakit tu jatuh tp x mati..ish2