Friday, March 4, 2011

boboy for sale

salam...cube tgk..sape si comel kt bawah nie???

nama saya boboy..tolonglah bela saya......(boboy yg ckp)
nk merajuk lah kalau korang x nk beli

ade sesiapa nk beli boboy x?? sian boboy...ini detailnye mengenai boboy:

haiwan : kucing
 
jenis : parsian mix birdman, bulu panjang dan tebal
 
Nama : boboy
 
jantina : jantan
 
umur : 16bulan
 
status : teruna dan boleh membiak
 
kesihatan : baik dan tidak berpenyakit
 
berat : hampir 3kg
 
warna : kelabu campur perang
 
makanan sejak lahir : premium dari iams, royal canin dan sewaktunya
 
lain2 : dah diberi makan ubat cacing dan ubat fungus, tidak pernah keluar rumah, grooming setiap bulan
 
kenapa boboy hendak dijual?
 

sebab jual : kucing dah matang dah sesuai untuk membiak, bagi yang nak dapatkan baka baik, disyorkan, saya dah kurang masa untuk bersama kucing walau masih menjaganya dengan baik.
 
harga ditawarkan : rm500
 
lokasi sekarang : pulau pinang
 
hadiah percuma menanti pembeli bertuah.
 
p/s: nak gambar banyak sila add fb Ibrahim Isa @ dhiabaim@gmail.com
 
 
lots of love
maya dhira


6 comments:

PuPeL said...

murahnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....wah!!!!

Sumayyah Nadhirah said...

cik pupel...hehhe murah erk??

princess kittyku said...

murahnye....tp sy dh ade cats...huhu

Sumayyah Nadhirah said...

princess: yeke? alamak..ade x sape2 lg yg nk? syg gak nk lepaskn boboy..tp terpakse...

Anonymous said...

murahnye...beli cepat2...nanti melepas...rugi :D

Sumayyah Nadhirah said...

heheh...tp xde sape nk beli jugak =(