Wednesday, September 26, 2012

E-Day Review: Hantaran kpd En. FB

Salam semua...okey ini entry pertama utk review eday maya memandangkan gambar2 die dah ade...untuk hantaran dan candy buffet maya pilih The Craft Potion (TCP)

maya terjumpa blog TCP ni masa maya search benda alah lain kt google..tp kebetulan rezeki kut maya klik dan ade pulak promo...soo maya terus search TCP punya page kt fb dan maya tnye kalau promo still on ke x....nasib baik akak yanie (owner TCP) peramah orgnye die pun kate still on.. dlm promo tu tp maya xnk handboquet jd kak yanie bg cadangan price still sama tp tukar ke candy buffet...



jom tgk hasilnye!

tie utk en.fb (jenuh cari kt dlm metrojaya n suh die pilih sendiri
sebb en. fb ni cerewet rupenye)

kemeja hackett & polo

jam

perfume..en. fb pilih 2 jenis

kasut


pilihan en.fb..dia kata biar dia pilih sendiri sebb nnti senang dia nk guna
dalam ni ade 7 shj sebb cake xde lg atas bekas mase tu...dan sirih junjung gambar die blur
nnti tunggu gambar dr OP maya pulak ye....



maya mmg puass atie.... good job akak yanie & husband ;)!!




p/s: sape2 berminat boleh la msg2 TCP ye....

lots of love
maya dhira


6 comments:

Cik Aja said...

Cantek..Berbaloi dgn harga..

Sumayyah Nadhirah said...

aja: itulah kalo yg lain fresh flower aku tgk lagiii mahal..pengsan~

Zila Zainal said...

sangat cantik.

Sumayyah Nadhirah said...

zila: tq sis.. =)

R.R.Z said...

cantik!
:-)


hantaran mcm org kawin

Sumayyah Nadhirah said...

kak yana: heheh yupss!! seb kawen dah xde hantaran =)