Monday, February 28, 2011

jalan-jalan cari makan : chocolate lounge (sunway pyramid)

salam semua...
korang suke cokelat x? kalau suka korang mmg kne try benda nie...pasti korang akan makan hingga habis...maya agak kureng dgn cokelat..tp disebabkan makanan disitu agak cute-cute bg maya..jd maya nk test gak..

nampak sedap?? haa yg nie namanya chocolate affair harga dia RM25.90 (utk 2 org makan tp maya rase 4 org pun cukup)

chocolate nie berdekatan dgn org main ice skating..jd bg maya sgt nice view die..
maya x ingt nama air tu..rasanya fair lady..RM12.90

 

kalau korang nk tau lebih lanjut seperti harga dan menu yg ada dkt situ boleh la klik kat SINI

cawangan lain:
1 utama, pavilion, lcct dan the curve

harga:
mahal sedikit tp berbaloi

suasana:
agak bising sebab berdekatan dgn org main ice skating tp menarik sebab boleh tgk org main skating

servis:
agak cepat

makanan:
sedap! jgn xcuba bg penggemar cokelat

lots of love 
maya dhira

PTPTN Lanjut Tempoh Bayaran Balik Sehingga 30 Bulan

TEMERLOH, 25 Feb (Bernama) -- Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) melanjutkan tempoh bayaran balik sehingga 30 bulan kepada mereka yang belum mendapat pekerjaan selepas tamat pengajian.

Pengerusinya Datuk Ismail Mohamed Said berkata PTPTN sebelum ini memberikan tempoh enam bulan kepada mereka yang terlibat untuk membayar balik pinjaman itu.


"Ia kemudiannya dilanjutkan kepada 24 bulan, dan kini kita telah lanjutkan kepada 30 bulan," katanya kepada pemberita, di sini Jumaat.


Ismail yang juga Anggota Parlimen Kuala Krau berkata kadar faedah yang sebelum ini sebanyak lima peratus juga telah diturunkan kepada satu peratus.


"Mereka yang belum mendapat pekerjaan perlu menulis surat atau berhubung terus dengan pegawai PTPTN untuk memberitahu masalah yang mereka hadapi untuk dipertimbangkan.


"Kita bersedia berbincang dan bertimbang rasa," katanya.


Beliau berkata sehingga kini seramai 1.67 juta pelajar menerima pinjaman PTPTN.


* sumber dari 
BERNAMA 

lots of love 
maya dhira


makan malam bersama keluarga di rasamas alamanda

salam semua..dah dua hari maya x update blog...internet mmg ade tp masa agak suntuk untuk maya update blog..dua minggu lepas rasanya..maya g makan-makan bersama famly maya..lambat update coz en. sd xbg-bg pic yg ade kt kamera dia..dia kate dia bz jd xde masa...pic yg dia bg nie pun mmg dia x edit langsung...yg maya tau pic nie diambil menggunakan "white lens" (ape ke jadah benda tu pun maya xtau yg maya tau pic siap) hehhee...

agak seronok sebenarnya keluar makan dgn famly..rasenye dah lama kte org xkeluar makan mcm nie.. yelah semua bz ngan hal masing-masing...semua ada malam tu kecuali adik maya yg plg kecik tp besar tu iaitu aki...dia dicampakkn di kelantan utk sementara waktu nie..(belajar berdikari sementara menunggu result spm) tp kabar yg maya dapat..aki nie syok duk kelantan...hari-hari dia mkn budu! ishhhhhh makin besar lah adik aku sorang nieh nnti!...."aki jgn jelez kte org g makan x ajak ko hahahhaha"...

ini video en. sd kenakan kte org! 

makanan ape erk yg sedap??


en. lukman a.k.a angah
akak rasa yg tu sedaplah umi...
hurm betul ke yg nie sedap??
umi nk yg ni ye (akhirnye pn. rohana pilih jugak makanan)
makhluk mana nie?? hahah.. en. sd a.k.a along..
opsss lupa nk perkenalkan.. yg nie atie awek angah...(bakal kak ipar maya)
saje ngade-ngade nk manja ngan pn. rohana
adam!! sgt cute bdknye..(anak org meja sebelah) nakalnye mcm adam cozin maya gak...

en. abdullah dimana-mana dia suka beramah mesra..
love diz pitcha!
akhirnya makanan sampai...setelah kami puas berposing...
lengan sape yg kaco tu...nk tunjuk gambo makanan..kacau la...
suke benar nampaknye cozin maya nie...

cepat-cepatlah korang kawen ye...aku nk anak buah! ahaha
kami oder pelbagai yg ada dlm menu tu..tp xsempat nak tngkap pic sebab tukang tangkapnye en. sd or cozin maya tu sebok nk makan...
  
*servis kt situ agak lambat mungkin disebabkan ramai pelanggan
*ada pelbagai makanan yg boleh dipilih
*lebih suka pilih original makanan rasamas iaitu ayam..
*jika peminat asam laksa mungkin anda tidak digalakkn utk mencubanya kerana kurang sedap
*mee bandung dia bg maya pulak kuat sgt bau dan rasa udang kering..
*segala rasa yg maya komen nie mengikut rasa lidah maya ye..korang tetap boleh cuba..
*harga yg maya boleh ckp sederhana (korang sendiri tau kn price rasamas cmne)

lots of love
maya dhira



Friday, February 25, 2011

melawat ofis lama...

maya dan ema...
salam semua! selamat pagi....hari nie maya mood baik! sebab baru pulang dari ofis lama...maya rindduuuuuu sgt kebizian dan keadaan ofis lama maya..tp maya xmenyesal ngan pilihan maya iaitu keluar dari situ...(keputusan terbaik utk hidup maya)

jika maya di ofis lama kemungkinan maya tiada maya untuk mengupdate blog nie, sambung belajar...tp byk pengalaman yg boleh dpt kt ofis tu...sebab dugaan disana sangat tinggi...

kepada geng plg rapat ngan maya iaitu cik ema...cayok! teruskan usaha disana ye....(respek ema still dpt bertahan)...pasti korang rasa heran kenapa la maya xtahan ngan ofis lama erk? teruk sgt ke? jawapan maya senang je "teruk tu xla..cuma kena bersedia dari segi mental dan fizikal"...mungkin maya xsetabah yg lain kot? antara sebab lain maya keluar ialah "peluang dpn mata wt ape nk tungguu!"....

maya g sana sebab nk ambil borang utk pengesahan jawatan sambil tu merayap la jugak kn..dah alang-alang g sana... syukur alhamdulillah maya dah lulus semua syarat-syarat wajib untuk confirm keja..xlama lagi insyaallah confimlah maya dalam perkhidmatan kerajaan.....

lots of love
maya dhira

Thursday, February 24, 2011

video pilihan maya

salam..
maya saje je nk kongsi ngan korang video nie..
mamat nie amat kreatif lah! byk gak video-video lawak dia yg lain...




*jika nk tgk hasil yg lain mamat nie..leh search kt youtube ya!
rasanya nama die Mat Luthfi.. ini die nye LINK

lots of love
maya dhira

Pertubuhan Alumni DSK PPD

salam semua! post ini maya tujukan kepada bekas-bekas pelajar diploma sains kesetiausahaan di politeknik port dickson...



segala info-info mengenai alumni dsk nie boleh la korang ikuti di facebook.. just search Persatuan Alumni Diploma Sains Kesetiausahaan Politeknik Port Dickson atau di blog..sila klik SINI
segala kerjasama anda amatlah dihargaii! jom lah memeriahkan persatuan nie ya!!



lots of love
maya dhira 

petua : kulit muka.

salam semua!
maya nk kongsi sedikit petua yg pn. rohana suke amalkan sewaktu dia muda..
kalau diikutkan antara kulit muka maya dan pn. rohana..kulit muka dia lagi cantek dari maya walaupun dah berumor 51 tahun..
maya nie hurm..x selalu wt petua tu
sebab malas..maya bkn disiplin orgnye..
bagi nk mencantikkan kulit muka 
bendanye simple sgt...save bajet pun ye..
hanya menggunakan 1 or 2 biji telur


pic hiasan shj
cara-caranya:
pecahkan telur dalam mangkuk
asingkan bahagian kuning dan putih (kita hanya pakai yg wane putih shj)
dan oleskan atau letakkn yg warna putih tu keseluruh wajah kita kecuali
area mata dan bibir
setelah ratakan
biarakan lebih kurang setengah jam or smpai kering..
(kita akan rasa mcm nk merekah je)
lepas tu cuci dgn air bersih...
pastii korang akan terasa kulit pipi lebih lembut lagi


*tahan jela ngan bau telur tu ye..bak kate org "beauty is pain"
*kalau boleh semasa nk wt benda nie pastikan muke dlm keadaan bersih

lots of love
maya dhira
 

bahaya roti canai dan nasi lemak...

salam semua.. maya sebenarnye dah lama x makan nasi lemak... 
tiba-tiba je teringin jadi td maya turun je kt kafe beli nasi lemak..
perghh haruman nasi lemak tu..menusuk dikalbuuuuuuu~ 
bila selesai makan baru rase mcm "napelah aku mkn nasi lemak!
habislah aku!" (takut gemok sebenarnye) hahahah...
jadi maya terlebih rajin search la kt mr. google mengenai bahaya nasi lemak.... 
dan maya jumpa nie dkt blog org lain...
maaf ye maya copy n paste shj dkt blog paramedik...
sila renung-renungkan ya dan selamat menjaga makan..hehhe!

*ROTI CANAI*

yummyyy!!
Seorang sahabat saya yang mengambil kursus Sport Science dari UPM memberitahu sekiranya kita mula bekerja pada umur 20 tahun dan makan sebiji roti canai setiap hari, kita mungkin tidak akan hidup sehingga umur 55 tahun. Kenapa?
Sebiji roti canai mengandungi kalori sama dengan 5 KM berjogging. Maknanya sekiranya kita jogging sejauh 5 km, lepas tu kita sapu sebiji roti canai serupalah kita tak jogging langsung.Dah tu kadang-kadang sapu sampai 2 biji dan langsung tak jogging. Selain dari itu, terdapat so much oil in roti canai. Nak uli tepung, taruh minyak, nak canai, taruh minyak,nak goreng taruh minyak. Dah tu, minyak tukang roti pun masuk sekali (peluh dia).
Bila kita exercise, kita peluh. Penyakit keluar bersama peluh, itu pasal kita sihat bila berpeluh. Sekarang, kita makan tukang roti canai punya penyakit pulak. Lagi satu, jangan makan roti canai yang tukang buatnya pakai cincin sebelah kiri. Faham-faham ajelah. Sebagai alternatif, makanlah capati. Makan 8-10 keping capati sehari pun no problem, anda akan menjadi sihat dan kuat.

*NASI LEMAK*

nampak sgt sedap kn?????

Nasi lemak pulak kandungan santannya tinggi. So cholesterolnya tinggi. Prof. Ungku Aziz ditanya apakah rahsia beliau sihat physical & minda pada umur 85. Dia cakap, dia tak makan atau jarang sekali makan nasi lemak seperti kebanyakkan orang Melayu.

*KESIMPULAN*

As many of us are approaching 30 yrs old with some are already in 30s, we should be kind and gentle to our body. The least that we could do is to be moderate in everything we do and watch out on our food intake. Eat healthy food.

lots of love
maya dhira


Wednesday, February 23, 2011

minah sikit..

salam....hari nie terlebih rajin..sampai malam pun nk update...
pasti korang heran kn ape kaitan minah sikit tu ngan maya...
mmg ade sgtttt kaitan ngan maya..sebab panggilan tu diberi oleh along maya..en. sd kepada maya..kenape?? haaa nie yg malu sikit nk xplen nie...hehhe maya suke mintak or rase makanan yg dimakan oleh along maya ke, parent maya ke..or sesiapa yg rapat ngan maya kalo g makan, org tu masak ke or makan benda-benda yg berbeza...maya mintak sikit je..sekadar nk merasa..tp oleh kerana kerap ia berlaku..smpai along pun kalo die masak sosej ke ape ke..maya tgh lepak kt tv..die dtg bwk makanan die.. sure die akan hulur dulu makanan tu kt maya...siap ckp "aku dah tau ko akan mintak, sebelum ko mintak baik aku bg" hahhah smpai gitu sekali erk?? hehe sory la along dah habit lah.. en. fb selalu gak jd mangsa maya kalo kami oder makanan yg berbeza.. siap along dah ckp kt en. fb "die ni minah sikit..ko bg je die rase pastu die xmintak dah" hahahha.. kn dah free dpt title tu..ish-ish..bukan ape along, akak just nk rase je...sikit je.. xluak pun wekkkkkkkkk =P

lots of love
maya dhira

kisah maya dan bos..

salam..selamat petang... sebenarnye maya dah get ready nk log out nk blk... xlarat la nk stay hari nie.. biasenye maya akan pulang dlm lingkungan pukul 5.45ptg or pukul 6ptg.. sebab nk ambil hati bos la katekn..

kenape maya nk ambil hati bos? senang je.. bila maya perlu blk awal..bos maya pasti mcm xnk bg or xnk lepaskan maya blk awal.. jadi maya akan sebut "kn biase sy blk lambat hari nie sy nk blk cpt sikit tuan...(yg penting mimik muke mase tu HARUSLAH mimik muke sedih mintak simpati) dan......dgn paksa relanya dia akan melepaskan...yahoooo!! (utk perhatian setiausaha sekalian..anda perlu pandai reverse psikolog bos masing-masing ye!) opss sory terbagi tips-tips laks..bahaye nie kalo bos maya tau blog maya..kang die bace dan.......................(xtau ape fedbck die coz die xtau lg hehhe)

contoh hari nie.. maya ckp "tuan tepat kul 5.30ptg sy nk blk"...bos maya ckp "mane boleh! kul 6ptg baru boleh blk" maya selambe je jawab "biasenye sy stay hari nie sy rase kurang sehat! (dan-dan je kurang sihat td bkn main aktif lg aku kt opis nie) hahahha....nasib baik die bagi.. dan die keluar jap g tandas...sedang maya update blog nie tibe-tibe maya dgr ringtone lagu "love the way you lie"...fullamak!! cayalah! bos aku pakai ringtone tu lah!....bos maya baru berumor 48 tau tahun nie..gud taste gak rupenye...ahhahah....

okeylah malas dah nk merapu..nk balik..minggu nie maya nk merempit gune keta viva mak adam...(nk tau siapa adam bc entry maya yg sebelum-sebelum nie)..ayah adam suh kte org g servis sementara nk tunggu g servis maya pakai la..lagipun dah dpt green light dr mak adam...suke suke! sebab keta tu kecik dan comey je... daaaaaa~

lots of love
maya dhira



dengan kuasa bulan akan menghukummu!


salam semua!... pernah dgr x tagline tu??? kepada sesiapa peminat sailormoon.... pasti ingatkn??? mmg tidak dinafikan maya adalah peminat setia sailormoon suatu ketika dulu.....dan maya sanggup tuuu bangun awal hari ahad bukak tv2 utk tgk cerita sailormoon dan diikuti oleh dragon ball...hahha rasa nk tergelak je ingt zaman kecik-kecik dulu...


jom layan lirik die:

Maaf ku tak pernah berterus terang, bukan ku tak mempercayaimu..
namun sebelum ku berganti rupa ingin aku menemuimu…
ku kan bermandi cahaya bulan, dan cemerlang di malam yang cerah..
memang telah lama kurasakan ingin menolong yang lemah…
tiba2 keajaiban terjadi….
kekuatan muncul di diri…
untuk melawan semua kejahatan, kekuatanku harus digunakan…
menegakkan segala kebenaran, ini keajaiban alam…
Aku mempercayainya….
 
 
yg nie pulak versi original...cute~
 
 
lots of love
maya dhira


kisah kopi masin

 
Dia bertemu dengan gadis itu di sebuah pesta, gadis yang menakjubkan. Banyak jejaka berusaha mendekatinya. Sedangkan dia sendiri hanya seorang laki-laki biasa. Tiada seorang gadis pun yang begitu mempedulikannya. Apabila pesta telah selesai, dia mengundang gadis itu untuk minum kopi bersamanya. Walaupun terkejut dengan undangan yang mendadak, si gadis tidak mahu mengecewakannya. Mereka berdua duduk di sebuah kedai kopi yang begitu nyaman. Si lelaki begitu gugup untuk mengatakan sesuatu, sedangkan si gadis merasa sangat tidak selesa.

"Cepat katakan sesuatu. Aku ingin segera pulang", kata si gadis dalam hatinya.

Tiba-tiba si laki-laki berkata pada pelayan, "Tolong ambilkan saya garam. Saya ingin membubuhkan dalam kopi saya."

Semua orang memandang dan melihat aneh padanya. Mukanya mendadak menjadi merah, tapi dia tetap mengambil dan membubuhkan garam dalam kopi serta meminum kopinya.

Sang gadis bertanya dengan penuh rasa ingin tahu kepadanya, "Kebiasaanmu sangat aneh?".

"Saat aku masih kecil, aku tinggal dekat laut. Aku sangat suka bermain-main di laut, di mana aku dapat merasakan laut... masin dan pahit. Sama seperti rasa kopi ini",jawab si laki-laki.

"Sekarang, tiap kali aku minum kopi masin, aku jadi teringat akan masa kecilku, tanah kelahiranku. Aku sangat merindukan kampung halamanku, rindu kedua orang tuaku yang masih tinggal di sana", lanjutnya dengan mata berlinang.

Sang gadis begitu terharu. Itu adalah hal sangat menyentuh hati. Perasaan yang begitu dalam dari seorang laki-laki yang mengungkapkan kerinduan akan kampung halamannya. Ia pasti seorang yang mencintai dan begitu mengambil berat akan rumah dan keluarganya. Ia pasti mempunyai rasa tanggungjawab akan tempat tinggal dan orang tuanya. Kemudian sang gadis memulakan perbualan, mulai bercerita tentang tempat tinggalnya yang jauh, masa kecilnya, keluarganya...Perbualan yang sangat menarik bagi mereka berdua. Dan itu juga merupakan permulaan yang indah dari kisah cinta mereka. Mereka terus menjalin hubungan. Sang gadis menyedari bahawa dia adalah lelaki idamannya. Dia begitu toleran, baik hati, hangat, penuh perhatian...kesimpulannya dia adalah lelaki baik yang hampir saja diabaikan begitu saja.

Untung saja ada kopi masin !

Seperti setiap kisah cinta yang indah: sang puteri menikah dengan sang putera, dan mereka hidup bahagia... Begitulah lelaki dan gadis itu akhirnya bernikah. Dan, setiap kali dia membuatkan suaminya secangkir kopi, dia membubuhkan sedikit garam di dalamnya, kerana dia tahu itulah kesukaan suaminya. Setelah 40 tahun berlalu, si laki-laki meninggal dunia. Dia meninggalkan sepucuk surat bagi isterinya:

"Sayangku, maafkanlah aku. Maafkan kebohongan yang telah aku buat sepanjang hidupku. Ini adalah satu-satunya kebohonganku padamu---tentang kopi masin. Kamu ingatkan saat kita pertama kali berkenalan? Aku sangat gugup waktu itu. Sebenarnya aku menginginkan sedikit gula. Tapi aku telah mengatakan garam. Waktu itu aku ingin membatalkannya, tapi aku tak sanggup, maka aku biarkan saja semuanya. Aku tak pernah sangka hal itu akan menjadi awal perbualan kita. Aku telah mencuba untuk mengatakan hal yang sebenarnya kepadamu. Aku telah mencubanya beberapa kali dalam hidupku, tapi aku begitu takut untuk melakukannya, kerana aku telah berjanji untuk tidak menyembunyikan apapun darimu... Sekarang saat kau membaca surat ini, aku sudah tiada. Tidak ada lagi yang perlu aku bimbangkan, maka aku akan mengatakan ini padamu: Aku tidak menyukai kopi yang masin. Tapi sejak aku mengenalimu, aku selalu minum kopi yang rasanya masin sepanjang hidupku. Aku tidak pernah menyesal atas semua yang telah aku lakukan padamu. Aku tidak pernah menyesali semuanya. Dapat berada disampingmu adalah kebahagiaan terbesar dalam hidupku. Jika aku punya kesempatan untuk menjalani hidup sekali lagi, aku tetap akan berusaha mengenalimu dan menjadikanmu isteriku walaupun aku harus minum kopi masin sekali lagi."

Sambil membaca, airmatanya membasahi surat itu.

Suatu hari seseorang telah bertanyanya, "Bagaimana rasa kopi masin?"

Si gadis pasti menjawab, "Rasanya begitu manis."


Moral:

Kadang-kadang anda merasakan anda mengenali seseorang lebih baik dari orang lain, tapi hanya untuk menyedari bahawa pendapat anda tentang seseorang itu bukan seperti yang anda gambarkan. Sama seperti kejadian kopi masin tadi...

*sweet je kn.. maya dpt nie drp email kwn maya...

lots of love
maya dhira
 

jalan-jalan cari makan : ice room

salam semua....pagi nie maya nk update psl makan aiskrim die ice room (bangi)...tapi maya nk cerita sedikit psl perpustakaan negara dulu..

ahad lepas maya, zana dan en. abdullah pergi ke perpustakaan negara utk mencari bahan assgment.. masa maya drive otw g perpustakaan tu maya ckp la kt en. abdullah "sedap jugak kalo dpt makan aiskrim kn??" mase tu mmg tgh panas sebab kite org grak pun dah pukul 2ptg lebih gitu ~.. pastu en. abdullah kate okey nnti bila blk kita singgah ice room...maya pun ape lagii.... hip hip hoorayy lah! "terus bersemangat g perpustakaan tu..hhahha"

sampai je dkt sane.. kami pun pergilah bangunan utama die..wauuu! parking penuhhhh kt perpustakaan nie.. maya ingtkan xramai org yg pergi sane..rupenye salah jangkaan maya.. agak meriah gak org dkt kawasan kafe die, perpustakaan kanak-kanak.. ini bermakna masih ramai rakyat malaysia yg suka membaca atau....terpaksa mcm saye..hahah (kerana mahu menyiapkan assgment) hehhehe....teruk betul maya nie..psl assgment baru nk jejak perpustakaan..kalo x??? (ehem..biarlah rasie...hahha)

en. abdullah suroh kte org daftar dulu.. jadi nnti senang la nk pinjam buku kn... seorang hanya boleh meminjam sebanyak 3 buku sahaja dlm masa 3 minggu... (agak lame masa pinjam tu bg maya)....

saye sudah mendaftar... anda sudah ke??? =P
mane la buku tu???
senyum je zana...jumpe ke??
masa mencari bahan disana agaks suntuk sebab kami dtg pun dah ptg... perpustakaan tutup pukul 6 petang... moral die lain kali dtg pagi..baru puas....kafe ada kt sana jd xperlu la risau kalo anda semua kelaparan kn? surau pun disediakan.. perpustakaan kanak-kanak pun ada (jika nk bwk bdk-bdk)...

selepas selesaii semua..(sebenarnye dihalau sebab perpustakaan dah nk tutup)..kami pun berangkat lah ke bangi utk mkn aiskrim......................

ice room, bangi

ice room nie selalu dah maya pergi...sebelum die femes amos lagi dkt tv tu...mase tu maya selalu mkn dkt nilai, n9...selain daripada aiskrim..mereka juga ade menyediakan makanan-makanan yg berat seperti mee, nasi dan western food... bg pendapat maya la... "baik mkn aiskrim die je" sebab makanan disitu xsesedap kedai lain tp kalau nk cube still boleh.. sebab tekak org lain-lain kn? mungkin bg maya xsedap..tp bg korang sedap...

en. abdullah xtau nk wt pilihan ape la tu...
hurm mane yg sedap erk??

semua nampak mcm sedap!!!

sementara tunggu aiskrim sampai...
baca doa sebelum mkn.. xnk berkongsi ngan syaitan....
ice krim tro mixed pilihan en. abdullah... mmg sedap!!

pilihan zana... tp maya xingt ape nama nye
dannn ini pilihan maya... mmg xingt namenye cume maya tau die ade ubi..


sejuk sgt... dah la mkn aiskrim.. rupe-rupenye salah pilih tempat...sebab atas maya tu aircond rupenyee
pic nie perlu ade kerana.......... nie first time maya habiskan aiskrim hahahha...

*pendapat maya lebih bagus jika korang pilih aiskrim yg berbeza-beza kalau pergi ramai-ramai...sebab dpt rasa semua...
*mangkuk die besar.. xlarat sgt nk abiskan..kalo agak-agak xkuat mkn tu baik berkongsi je..
*ruang besar dan ada jugak ruang mkn kt luar jadi tempat dia sgt selesa utk korang melepak
*wifi? pastilah ade.......

alamat die :
xpasti.. yg maya tau kedai nie sederet ngan papa rich...dan sebelum pkns, bangi..mudah je..sebab tepi jalan je kedai die

servis
agak cepat

price   
sederhana

makanan
    aisrkim pastilah sedap!!
*sorylah kalau pic xcantek...pinjam kamera hp org je..

lots of love
maya dhira