Thursday, April 14, 2011

giveaway maya dhira

salam...hari nie maya rase sungguh gedikxx utk membuat giveaway!! sempena ape?? sempena maya baru pulang dr bandung....dan ade sesuatu yg maya nk bg kepada pemenang yg bertuah!! (melalui cabutan nama anda)... tapi korang kene ikut syarat-syarat yg maya nk bgtau tau!! iaitu:

- terbuka kpd follower maya (yg rase nk masuk sile la follow maya yer)

- WAJIB buat entry bertajuk "giveaway maya dhira"

- banner maya di bawah ni haruslah letak sekali dlm entry

- pilih satu entry maya yg korang suke baca dan berikan sebab kenape korang suka entry tu

- tagkan kpd kwn-kwn (sekurang-kurangnye sorang)

- pastikan tinggalkan link dan nama korang kt komen 

- tarikh tutup penyertaan 4 MEI 2011 PADA PUKUL 11.59 MLM

(undian akan dicabut oleh org lain yg penting bkn maya ye...) 



ape erk HADIAH???????? 
jeng jeng jeng...............................................

Tadaaaaa!!

ala-ala jubah berwarna cokelat nie bersaiz "S" maya beli kt bandung..sje je beli lebih..

maya nk maklumkan sekali lagi bahawa pemilihan pemenang berdasarkan CABUTAN UNDIAN (siapa la yg bertuah tu erk??) dan keputusan maya adalah MUKTAMAD..

p/s: sje je wt giveaway nie..tq cik cendawan ajar maya wt  benda nie...nnti maya nk wt contest ajar lagi ye =)


lots of love
maya dhira




12 comments:

cendawanpink said...

hik3..aku nak join 10 name..ahahaa.. :D
welkammmm..

jom sume..meh join..

Sumayyah Nadhirah said...

cendawan: hahhah hampeh...sile2 aku xde letak syarat yg 10 name tu..wkakkakakka

PuPeL said...

huhuu nak masuk sekali tengok hadiah saiz s terus pejam mata! maya kejam tak bagi hadiah xxl T_T

cendawanpink said...

pupel : ahahaa..tau tkpe..
tp santek ok..leh jadik sumber inspirasi kite jadik size S..kah3.. :D

Sumayyah Nadhirah said...

hahhah x sengaje beli saiz tu...bile nk wt giveaway br perasan tu saiz S hahah sory2 ye

leyzajamil said...

alamak saiz S ke maya? sy ni saiz L, ada tak saiz L? cantik tuuu..

Lovely Fieyza said...

kompom la aku takleh join.. kalau bertuah pun aku takleh pakai baju tu.. size s.. uwaaa..

Sumayyah Nadhirah said...

leyza: hahhah xde...tersilap beli saiz S (mmg ramai yg kecewa) hehhehe

fiza: ahhahahah sory2..

SORY KPD SEMUA..MAYA TERSILAP BELI YG SAIZ S JD MMG TERHAD ERK?? TP KALAU NK JOIN GAK XSALAH KN?? HADIAHKN TOK KWN...HEHHEHE

Ihsan Arifin said...

cam best. nak join lah klu mng nk kasi dkt ehemmmmm ;D

Sumayyah Nadhirah said...

ihsan: hahhah mmg xsalah... =)

PinkLuscious said...

wahh..besntnyeee.. :) mau free bleyh?tehehhe

Sumayyah Nadhirah said...

pink: boleh dear..join la ye ;)