Tuesday, January 15, 2013

E-Day Review: Mini Pelamin

Salam semua

Okey hari ni maya update entry psl mini pelamin maya. Maaffflahhhh lambat sgt update sebb semangat nk resize gambar agak low sikit.  Mini pelamin ni maya book dgn kwn en. fb dan kebetulan dayah ni bdk PA gak.  

Maya ni agak cerewet orgnye..nk simple tp suweet tp macam-macam yg xkena sampai dayah pun pening gan maya. En. fb awal-awal lagi dah larikan diri...sebb xnk jd mangsa maya jugak..hehehhe. Ada beberapa mini pelamin maya jadikan contoh utk rujukan dayah ape yg maya nk..dan ape yg maya xnk dan maya suh dayah design deco lain sikit sebb xnk dipanggil ciplak hasil org lain.

antara contoh-contoh mini pelamin yg maya suke dan suh dayah tgk gak 
(buli dayah tgk smpai pening ahhahahha)


Kredit : Weddings by Sher





mula-mula nk mcm ni tp entah lupe nape xjd...hehhehe


Kredit: Pak Google 

xingt jumpa kt mane yg ni



DAN INILAH HASILNYE!!!


muka kami segar lagi walaupun dah hampir 3 pagi huhu









sory erk gambar x diedit langsung
soo sakit mate cahaya die x balance

kalau sape-sape berminat tok tempah mini pelamin

boleh la pergi kat blog dayah klik SINI
owh ye kalo g blog si dayah tu keluar je
Warning! tu korang just continue je ye...

xpun contact dayah dkt FB die klik SINI

TQ dayah pelamin ini mmg ikut taste maya...cantek!
mase majlis tu pun ramai yg puji pelamin ni suweet sesuai gan maya
oppppss!!!! terlebihh pulak....hahahha


lots of love
maya dhira


9 comments:

ct zainal said...

cantiknya!!! seriusss!! congrats ye! :)

orked violet @ SYA said...

cantik sgt dear. kamu sgt gojes! hehehe

sume cantik. pelamin cantik, baju cantik, kamu lagiii la cantek!! =)

Miss Dilla said...

Subhanallah...cntiknya pelamin awk.. And ofkos btmbh cntik bila awak duduk c2..congrats on your eday!

jmput follow,Dilla B2B from Penang :)
anotherstepofus.blogspot.com

Sandra Carson said...

like like like
lovely blog
pet smart

Sumayyah Nadhirah said...

ct: tq sis =)

sya : heheh tq..malu2 cat heheheh

dilla: hehhe tqqq =)

Ihsan Arifin said...

ya allah lawanya kakkk.
ni yang rasa nak kena contact 'dayah' tu.

Sumayyah Nadhirah said...

ihsan: ehem2..akak ke yg lawa tu? wt susah2 je puji hahahahhahahha.....sile la contac...dah xlame ke??hahahha

eddany @ WE said...

one word..

MELETOPSSSSS :)

Sumayyah Nadhirah said...

WE: tq dear =)