Friday, June 3, 2011

PENGUMUMAN PEMENANG contest "aku dan baju kurung by maya dhira"

Salam semuuuaaa!! jeng jenggg maasa yang ditunggu akhirnyee tibe jugakkk!! susah maya nk dptkan along maya nie....akhirnye dpt gak..fuhhh penat2...


okey ini adalah pilihan maya dan along maya hope yg xmenang jgn kecik ati tau..xelok org tua kate heheh...pada pemenang dan penerima saguhati sila rujuk apa yg anda dapat di SINI. Jd nnti tlg pm maya kt fb perkenalkan diri dan blog anda ye.....

keputsan pemenang boleh tgk disini....






PEMENANG UTAMA!!


SAGUHATI



















tq kpd semua yg join...(^_^)

perhatian kpd semua: 
video ini bertujuan utk memberitahu siapa pemenangnye dan bukan berniat utk cover cun or mengade-ngade harap maklum!! mase ni sebenarnye maya terkejar-kejar dan kne ckp cpt sebab kwn maya nk blk dah xde org nk pegang hp tu.  Kalau korang perasan maya ckp slow sgt sebab takut tibe2 pegawai kt ofis maya main sergah..die org suke wt seprise2...dan bile part2 last ade bunyi telefon kn? haa mase tu mmg maaya dah mcm "alamak bos kol la kne cpt2!!"  



lots of love
maya dhira


14 comments:

Norhasymmah Halimi said...

maya siapa yang menang saya x leh nak tengok Youtube la awak..

cik faiqah said...

kak maya..terima kasih pilih kita dapat hadiah jugak:)

tapi tak boleh pm kak maya laa

D said...

comeinya...ahaks..

Sumayyah Nadhirah said...

Norhasymmah : alamak yeke? cube try lagi sekali kalau xdpt gak nnti bgtau maya kt sini ye..

cik faiqah: nape dear? pm kt fb je..

D: siapa pulak yg comei? pemenang erk?

cik faiqah said...

fb akak private ..takle send message kalau tak fren..

Sumayyah Nadhirah said...

cik faiqah: owhh sory dear akak ingt walaupn x fenz leh msg...xjmpe lak seting tok betulkn..kalau cmtu add akak..n msj akk ye... =)

nEa FleriDa / nIL said...

sapa ea menang ? saya pn xdapat tengok..

Pupel Liyana said...

hoyeeeeeeeeeeeeeeeh! i menang.. maceh maya.. muah2.. tak sangka pic buncit menang 1st prize.. rezeki2 :) alhamdulilah

shekyn chipsmore said...

hee:) akak adiah nya mcm new?=)

shekyn said...

dapat saguhaty...hee:)
thanks kak maya..pm uh apa x paham.saya ada antaq msg at inbox fb tapi kak maya x reply^^

Keluargaku Syurgaku said...

tahniah pd para pemenang.....

mas said...

mas dah msg kat fb ok

Norhasymmah Halimi said...

yeay saya dapat saguhati... tq maya =))

cik hazniza said...

i maya cik hazniza da pm kt fb maya tp maya tk reply...laaaaa....:)