Thursday, February 28, 2013

E-Day Review: Baju + Selendang Tunang (Ken Anwar)

Salam semua!! mari kita keluarkan semua entry-entry yg di perammm.. Okey kali ni nk review pasal baju dan selendang yg maya pakai waktu tunang hari tu.

Kalau la korang ikut entry maya yg lepas-lepas maya ade cite yg maya pi usha kain tunang dkt SINI dan dilemma maya untuk pilih tukang jahit baju tunang dkt SINI daannn akhirnye maya telah pilih Ken Anwar!! atau panggilan manjanya Khai!! (opss terlebih sudah khaiii...ko jgn marah ye hahahahha) klik SINI

Bekerja dgn khai amat mudah...!! disebabkan maya bz mase tu dgn kelas+asgment+midterms so maya mintak tlg khai buatkan skali selendang utk maya. Bertambah lega maya bila khai dtg sendiri waktu event maya untuk siapkan maya... Fuhh lega sangattt kot sebb xtau nk gayakan selendang tu.

Soryy sgt gambar mmg campur-campur sebb xdiedit layankan jela ye...

full detail...suka combination warna ni...
detail dekat bahu
detail selendang
kain ni mmg dah ade simple manik..tp khai touch up lg dgn mutiara
gambar dlm bilik
detail lengan...simple tp maya suke...

muka toya penat....
tgh marah sape la tu
okey along mmg penyebokk 
kenalkan sebelah kiri yg hencemmm berbaju melayu ialah Khai dan
yg cun n manis kak putri MUA maya..nnti next entry psl MUA pulak


opss kenalkan bakal ayah mertua maya
flow selendang tu maya suke...
emak en. fb lagi kurus dr maya...malu i....kekkekkeke




maya sggttt berpuas hati dgn khai
jahitan dia kemas dan teliti...cuma badan maya yg x menyeronokkan

mungkin kalau ade rezeki maya book die tok wedding maya
thanks khaiii layan aku yg macam-macam ni
khai psttt plzzz bg diskaun i promote u ni! hahahahah

kalau ada yg berkenan + jatuh hati dgn hasil khai
ingin meminang beliau ehh salah pulak!
ingin menggunakan khidmat beliau 
silalah klik SINI
mention je maya yg kenalkan
(tp xjanji dpt diskaun ke x)
hahhahahahha

Lots of love
maya dhira



7 comments:

eddany @ WE said...

dear,
love ur baju tunang n veil tu ok..simple yang chantek!!! sweet je u pakai :)

Maya Dhira said...

tq dear =)

Anonymous said...

salam...
awak sewakan baju ni tak?
kalau sewa,sy mcm berminat la
boleh tngglkan email?

Maya Dhira said...

ws..boleh email sy dkt
sumayyahnadhirah@gmail.com

tajuk :sewaan baju =)

ape2 sy akan reply melalui email

Suspek Utama said...

cantik jahitan beads kat baju n veil tu :)

Maya Dhira said...

yups mmg cantek..puas ati dgn khai ni =)

Gda Hanum said...

how much baju ni maya buat?huhuu