Tuesday, March 1, 2011

menyelesaikan tugasan tag oleh puan opss cik darlieeya

salam..
tq bakal puan darlieeya kerana tag maya..heheh ini baru mase yg maya ade..jd maya akan menjawab ape soalan yg ade ye..jeng jeng jeng................

1. Adakah kau rasa kau HOT?
 owhhh tidakk! kerana saya berada didalam ekon+nk hujan..sejukkkkk!!

2. Uplod pic kau dari PC sekarang jugak!
cun x i?
3. Cerita pasal gambar tu..
kucing kesayanganku..namanya kiki...
tempat tinggal kiki dlm mr. silver
tp selalu jd mangsa buli sesiapa yg menaiki mr.silver
lagi-lagi geng-geng samseng kg pisang (along dan kwn-kwn angah) 

 4. Bila kali terakhir kau makan ayam?
bila erk?? haah semalam! rembat sikit makanan (ayam) en. fb mase lunch

5. Lagu terakhir yang kau dengar..
5 minit yg lepas....dari firman tajuk die kehilangan
terngiang-ngiang lagi nie kt kepale nie...

6. Apa yang kau buat selain selesaikan test ini?
curi dgr bos ngan pegawai berborak...hehhe mcm best je 
(bilik berhadapan jd senang nk dgr)

7. Selain nama sendiri, anda dipanggil dengan nama apa?
maya, kakak, sumay (org tua suke sgt panggil sumay kt maya) 

8. Tag lagi 8 orang..

9. Siapa no 1?
cik nadia a.k.a cik cendawan..

10. Cakap pasal no 5..
 cik pupel..kwn maya di poly pd...bakal jd puan xlame lg..conglate ye..meh sini tabur-tabur kt aku sikit bunga rampai tu....(bg tempias nk kaweng jugakkk!!)

11.Orang no 3 ada hubungan dengan siapa?
hurm...soklan susah nie..pujie!! u ade affair ngan sape yerk?? pujie..kwn kepada kwn kepada kwn maya yg belajar kt poly dlu...dan pujie pun kwn maya...(pening x??)
12. Bagaimana pula dengan budak no 4?
 aikss..bdk nie nakal org nye..hahha...suke menyanyi dan berkemas...bdk poly maya jugak ;)

13. Pesanan buat no 6?
 sue syg..ajar maya cara nk pakai cantek2 dan comel2 mcm sueeee....plzzzz......

14. Kata-kata cinta untuk no 2?
owh kawanku...suhaila anak pak abu bakar..bilalah anda mau ketemu cinta?? xsabar rasanya nk TENGOK BF anda..hehhehe

15. Adakah no 7 dan no 8 punya persamaan?
yes sure!! mereka bdk2 dsk gak...dsk power!!

16. Berikan 5 perkara yang kau tahu pasal no 1..
alamak 5 perkara??
-minah nie cikgu blog maya
-bdk dsk 
-pandai wt cokelat dan memasak (sedap ke x..x pasti sebab xrase lg) wkakkaa
-kwn baik kpd LC
-mempunyai bf yg comel!!! (opsss jgn marah hehhe)

17. Persamaan antara kambing dan lembu?
hurm....kacang je! 
dua-dua binatang nie maya xmakan dagingnye!
mesti kambing ngan lembu suke kt maya sebab maya xmakan mereka..hahah

18. Perasaan ketika jawab test ini?
malas betul! tp seronok...hahha (mood kebosanan)

19. Adakah kau tahu Rizman tu sengal?
rizman xkenal..
tp kalau rozaimanto maya kenal! 
die tukang wt air dkt ofis maya..berasal dr indon..hahahha

20. Gay or les?
ishhhhh...HARAM!! i normal u.......nk en. fb je...syg jom kawenn!!
 
sudah selesai menjawab pertanyaan puan...terima kasih kerana tag....
kepada yg kena tag..tlg jawab ye...heheh


lots of love
maya dhira



2 comments:

cik-af said...

hahaha maya cakap ain nakal? nak kene ni

Sumayyah Nadhirah said...

hahah lalallallaaaa