Tuesday, March 8, 2011

Jangan bersedih, sesungguhnya Allah bersama kita!

salam....
maya tertarik dgn satu video yg brtajuk "Jangan bersedih, sesungguhnya Allah bersama kita" di facebook kwn maya...

video nie bagi maya sgt bagus..dgn nada muzik yg mendayu-dayu membuatkan kita lebih sayu je rase.........hayatilah



bila difikirkan balik..mmg byk betulnya...adakah betul2 kita rasa bersyukur dgn nikmat yg Allah berikan??
 pendapat maya:

"kebahagiaan tidak semestinya terletak pd kekayaan, kemewahan dan duit tp duit itu perlu utk kita teruskan kehidupan...kebahagiaan sebenar terletak kpd keimanan diri sendiri...dan rasa bersyukurnya diri kita ni pd Allah"




lots of love
maya dhira


2 comments:

leyzajamil said...

macam skrip P.Ramlee dalam cite Ahmad Albab time nak bagi present kat bapak mentua 'kebahagian .. ' ..btw mmg terbaik video yang maya nak sharekan ni. tq..

Sumayyah Nadhirah said...

leyza:hahhaha.. erk..maya pn bru perasaan ayat tu..ahhaha...tq