Wednesday, May 4, 2011

sambungan special for you...

salam....selamat pagi semuaa.....hari ni bos maayaa masih tiada ade sebab kursus...hoooraayyy!! rasenye hari nie nk makan nasi arab kt cyberjayala.. tp ini tertakluk kpd mood semasa..mane tau tghari nnti berubah pulak kn??? hhehe

owh ye kisah "special for you" ade sikit sambungan.....semalam maya jmpe en. fb die janji ngan maya nk dtg awal tp die dtg lambat...haah 1 kali maya masam muke dan bile die sampaiiii je maya cpt2 letak kad tu kt bwh tempat duduk maya... takut die perasan..sebab maya xbwk handbag mase tu just bwk purse yela kad tu kan besar gak pastiii die akan nampak kalo maya nk buh dlm dashbord dan yeaa! misii berjaya..die xprasan langsung maya letak kt bwh tmpat duduk tu...

pastu date lah mcm biase..(ishh itu pun xkn nk cite kn??)  hahhahah...xdela date ape g mkn kt alamanda je...disebabkn dah lewat cuci mate pn xsempat huhu........tp ape nk wt kami nie kn PJJ terima jelah hakikat tu...PJJ tu ape?? itu ialah singkatan bg Percintaan Jarak Jauh =) tp org kate bila dah PJJ nie pastii korang akan lebih rinduuuuuuu...betul ke?? hehhe malu nk jawab lah! tp sendiri paham la ye.....

lepas mkn en. fb dgn tak rela hatinye hantar maya blk ke ofis... nk suh die tunggu sian pulak kt die...die kne blk sg. petani gak semalam sbb hari ni keje kalau die tunggu maya yg blk kul 5.30 ni kang kul bp lak die smpai sane... sebenarnye mase tu maya terlupe dah kad yg maya sorok tu..hehhehhe

en. fb kol die kate die singgah kt perhentian utk solat  jd maya pun ambk la kesempatan tnye "syg....maya rase maya ade tertinggal baranglah kt bwh kerusi tu" en. fb "haa? syg tinggal ape pulak? nape x tertinggal dlm dashbord je? tp sy xnampak pun syg bwk ape2?..xpe nnti kte jmpe sy bg ye"

lepas tu maya kol blk nk tnye jmpe x? die kate..haaaaaaaa syg bg kad ye?? tq syg....... maya tnye die blk "syg nk pulangkan x brg maya tu??" en. fb "ehhhh xnklah yg ni sy nk simpan" (dlm hati aku nasib baik ko nk simpan kalo xnk...siap aku karate ahhahahhaa)

kalau korang nk tau...setiap kad yg maya bg... maya spray perfume maya...bg bau febret maya tu ade dkt dlm kad tu bile en. fb bukak je kad tu...die akan rase yg mcm maya ade kt sebelah.. =) alahh....mcm zaman dolu-dolu gak...hehhe letak bedak dlm surat..tp versi nie maya tukar ke perfume

mcm bp bln lepas maya xpos gak sebab en. fb selalu turun kl urusan kerja...tp die pasti singgah kejap nk jmpe maya... jd maya bukak bonet kereta die maya letak kad tu dlm beg pakaian die..hehehhe hurm...tgh pikir idea next kad nie nk bg mcm mane..adekah yg mcm biase je iaitu pos or seprise-seprise..hehhe

ni antara seprise last year yg maya bg...maya pos kad mcm biase berserta buku nie kt en. fb...nasib baik die bace hehheh
okey itu utk kad bln mei..tok bulan 6 maya x g beli lagi.. sape nk teman maya g beli?? ala alamanda je.... hehhe...maya beli siapnye bkn ape.. tiada kekreatifan utk membuatnya sendiri.... tp nasib baiklah itu pn en. fb dah terharu-maru hehhe... sygggggg........tunggu kad bln 6 ye.............!!


p/s: kad mcm ni xpe pos or bg kat die.......jgn kad kawen maya sendiri ngan org lain dah la..kang pengsan lak en. fb nnti..hahhahha


lots of love
maya dhira




6 comments:

Ihsan Arifin said...

haha nak try jugak lah nnt buad cmtu :D

Sumayyah Nadhirah said...

ihsan: buat kad ke? kne wt dr mule tau..kalo tibe2 buat..psti gf anda heran ahahha

R.R.Z said...

untung bf maya, ade gf sweet2 n romantik cm maya..heheh..


akak x pnah nk buat seprais atau disepraiskan.. kalau bagi hadiah pon.. ha depan mata..pilih ape kau nak...

sbb other half keras mcm kayu..takde perasaan

Sumayyah Nadhirah said...

hahhaha akak "jenis nah ambik ko"..itu baru versi akak..hahha maya dah tau....

Ihsan Arifin said...

haha bereh kak. blum ade gf lagi, so ade mase nak plan ;)

Sumayyah Nadhirah said...

sile plan ye..hehhe