Wednesday, November 21, 2012

Cheese Naan Best In Town!!

Salam semua..Akhirnyeeeeeeeee!! dpt jugak maya merasa cheese naan ni setelah asyik mendengar cerita drp en. fb jerk...jelez aku!!  itu pun dah byk kali maya merajuk sebb x sempat nk singgah (mase xcukup pakcik tu kn keje kt kedah)

okeyh kedai ni sebenarnye dah femes bg sape2 peminat tegar cheese naan...kedai die biase je tp makanan yg disediakan tu mmg menggodaa iman sesiapa yg dtg hehheheheh...

jom layan gambar dulu...!!

harga boleh tgk dlm gambar-gambar ni ye


dhall boleh kongsi 2 or 3 orang


tarik xbp menjadi


garlic naan

chicken kerayi sedap!

Lupe nk cite...bila korang oder roti nan ke die org xsediakan kuah dhall sekali...kene oder. Gambar-gambar ni xmenarik sebb kami dah lapar mase ni xsempat nk tarik cheese naan tu tinggi2...


ini semua gambar kedai yg same maya pinjam dr encik google





kedai ni gunakan mozzarella cheese....segenggam cheese utk sekeping..fuhhh mahal tp berbaloiiiii~

mana lokasi kedai ni????


sape-sape yg rajin shopping area Jalan TAR dan SOGO bolehlah singgah sini sebb kedai ni berdekatan area Jalan TAR dan Maju Junction.  Nama kedai RSMY House of Real Briyani, Jalan Medan Tuanku. Sgt senang nk cari kedai ni kalau tau kedai mamak lotus tepi jalan besar menghala ke SOGO tu...kedai die sederet je...tp kene masuk dlm sikit berdepan dgn Hotel Lotus.

Cheese naan ni hanya dibuka utk oder bermula kul 6ptg sehingga tgh malam shj...




Alamat :


11 & 13, Jalan Medan Tuanku, Kuala Lumpur,

Malaysia
Telefon : 03-2697 0700
Waktu operasi:


Isnin hingga Jumaat : 11:00 pg – 12:00 mlm

Sabtu: 4:00 ptg  - 01:00 pg
Ahad & Cuti Umum: 4:00 ptg – 12:00 mlm

p/s: tempat ni mmg best lepak-lepak gan kwn & fmly =)

lots of love
maya dhira

10 comments:

wAnNy said...

nakkk!

Sumayyah Nadhirah said...

wany: ko pi date gan laki ko..sambil2 soping ahhahahah

Hustler said...

Aummm... Mozarella... Hahahaha... Mmg aku bantai 3 keping sekali gus la... hakhakhak

Sumayyah Nadhirah said...

bdk degil: hak hak hak..ko xmuak ke smpai 3 keping nk bantai??

Hustler said...

Hahahahaha... mungkin sebab aku penggemar mozarella kot?? aku ta makan keju2 len yang rasanyer terlalu ke'susu'an, wakakaka....

Sumayyah Nadhirah said...

bdk degil: wah wahhh maksudnye 10 keping pun ko leh abiskan ahhahaa

Hustler said...

Tak Penah try lagi 10 keping, wakakaka.... tak bawak cukup duet, wakakakaka

Sumayyah Nadhirah said...

hahahah xpyh la smpai 10 keping nnti muke ko pun mcm cheese ahahaa

Zila Zainal said...

uwaaaaa cis dia sgt byk! minggu ni nak gi jln tar, bule try!

Sumayyah Nadhirah said...

zila: dah try ke? hehehheheh