Tuesday, May 3, 2011

tuesday bluess??

ishhh malasnyela si comel nie!!
salam!! selamat pagi semuaa......
wauu hari nie semua pastiii mata tu mcm xboleh bukak kn??? hhahahha tp tidak bagi mayaa yeaa! hari nie hari yg indah dan ceriaaaaaaaaaaaaaaa utk sayeeeeeee sebab........bos xde yeaaa!! opsss bkn tu je....hari ini mau lunch dgn en. fb =) yeaaaaa yeaa!! bkn senang tau nk dating ngan en. fb..kalo dpt dating pun kejap2 je..itu yg susah....huhu...xpelah yg penting kte kne sentiasa hapy bila berada disisi yg tersyg...jgn marah2 or masam2 tau! tp kalau korang nk marah2 or masam2 sebab xdpt benda contohnye nk suh die belikn tu ke ni ke die xpaham2 itu xpe..hahahhahah tp jgn marah2 garang...marah2 manje sudahla ye....okeylah kejap lagi maya update lagi ape yg ptt..dadaaaaaaaaaaaaa~


p/s: tp kalau nk marah2 tp die xde duit ke ape kne paham la ye...tertakluk kpd terma dan syarat kalau nk marah tu..hehe

lots of love 
maya dhira


2 comments:

tat!n said...

bos aku pn cuti arini,yeay!
tapi takpat la lunch ngn fb cm kau. T_T

Sumayyah Nadhirah said...

hahha xpe..yg penting hati ko bahagieeee sebab bos xde ahhaha