Thursday, July 5, 2012

Mini pelamin perlu atau tidak?

Salam semua...mmg ada ramai yg kata ni kan majlis bertunang nk buat ape besar-besar?? itu sebenarnya pendapat individu dan terpulang kpd bajet yg korang ada betul x? dlm islam pun xmenggalakkan....

pn. rohana mcm biasa la dah sound kata "ikut suka akak...ada bajet nk buat-buat" tp lepas tu die tambah pulak kata "kalau xbuat jgn nk mengungkit rugi xbuat la bla bla bla..kononnye xdpt merasa la ape la la la dan laaa la..hehhe" jd maya buat keputusan utk buat simple mini pelamin memandangkan maya sorang je perempuan dlm adik bradik tu...lepas ni kenduri kawen semua wt kt dewan xbuat dah kt rumah....

jom layan mini-mini pelamin yg chantek!

sumber : wedding by sher




hasil dari wedding by sher semua chantek-chantek..

gambar-gambar yg bwh ni semua diambil dr google





Ada byk lg yg chantek dan penting duit kene ade betul x?? hheheh

lots of love
maya dhira

9 comments:

mamabetty! said...

suwett sgt mini pelamin atas skali tuh..ikot maya lah nk buat ke x..ada bajet buatlah..huhu..bukan kite nk buat besar-besaran ap,cume nk dpt kepuasan hati..huhuhu..insyaALLAH kte semua nk tunang skali n nk kekal hingga je jinjang pelamin..smoga dipermudahkan ye! bile tuh?heee =)

Sumayyah Nadhirah said...

Insyaallah =) kte wt simple2 je...bila tu nnti kte bgtau...lambat lg cayunkk cuma nk book awal bg xpening2 dah lepas tu...

Cik Sue Tukang Tulis said...

maya, yang mini atas sekali tu siyes sweet weh. aku dapat bayangkan ko duduk dekat situ..mesti sweet! tapi kalau aku duduk kat situ, lagi sweet lah. ehehehehe! ahahahhahaha

Sumayyah Nadhirah said...

sue: mmg super suwett..tnye vendor die pun duit kene suwetttt gak...hahahha

alah sue..dah smpai mase ko tu pun...ape lg??

SarahSyafiq said...

dua mini pelamin yang atas tu cantik sgt.aishh, suka pulak dengan warna putih kuning nie.

Sumayyah Nadhirah said...

sarah: cantek kn?? aduhai mahal...buat sendiri la br murah sikit hehhe

Hustler said...

sebagai sorang ynag simple, 2nd last adalah pilihan. sekian.

Sumayyah Nadhirah said...

secnd last? xdela simple mane bdk degil...hahha

Hustler said...

Hahahaha... yeke??? tapi suka yang tuh pulak, macam mudah jek, letak2 jek, jadik dah pelamin, wakakaka