Thursday, February 24, 2011

Pertubuhan Alumni DSK PPD

salam semua! post ini maya tujukan kepada bekas-bekas pelajar diploma sains kesetiausahaan di politeknik port dickson...



segala info-info mengenai alumni dsk nie boleh la korang ikuti di facebook.. just search Persatuan Alumni Diploma Sains Kesetiausahaan Politeknik Port Dickson atau di blog..sila klik SINI
segala kerjasama anda amatlah dihargaii! jom lah memeriahkan persatuan nie ya!!



lots of love
maya dhira 

5 comments:

Anonymous said...

alaaahaaii ni lah course paling BODOH yang aku pernah dengar. setakat dua tahun belajar, diploma pulak tu..dah la poli..alahai ntahpape ntah..

kalau aku lah kan, amik kursus kesetiausahawan tak sampai sebulan, pastu dapat sijil je pun dah boleh kerja jadi setiausaha..tak perlu la kot nak masuk belajar hapebende ntah..fucking waste of time. This course is just for a fucking stupid person je ok. no class at all. jadi kuli for the whole ages in your life.

sebab korang belajar subjek bodoh2 je macam menaip, belajar bahasa inggeris, agama Islam..alahai..korang masa sekolah rendah, menengah dulu tak belajar ke bende2 ni? kesian la kat budak2 yang takde education ni..kesian gila

requirements kemasukan pulak setakat credit for Eng..so phatetic you guys

Maya Dhira said...

Kpd En/Cik/Puan,

sy apve komen ni sebb sy rasa awk org yg palingg tidak beradap!

1. BODOH x bodoh kami belajar jugak dan perlu ada kelulusan utk ambil course tu.. dan jgn pandang sebelah mata dgn POLI

2. siapa awk dan bgs sgt ke awk nk kutuk semua ni??

3. siapa kata setakat PA je KAMI boleh pergi?? sy pun sekarang tgh sambung degree dan jika sy berminat utk mengupgradekan diri sy pun boleh lepas ni..

4. PELAJARAN tu tidak akan habis smpai ke tua...takkan AWK TAK BLAJA PSL BENDA NI?

5. kesian awk ye...mungkin awk jeles gan PA sebb tu meroyan smpai mcm ni...ish2.....

TQ

Anonymous said...

Sekarang ni POLI dah Upgrade ada Degree tau... lepasni memey susah la budak U yg result takat cukup makan nak compete dgn budak POLI yg lebih banyak kepada teknikal n skills dan xtertumpu pd teori je... sy study kat U pon rasa tercabar dgn budak2 POLI. Syabas dear yg sentiasa memajukan diri dgn ilmu pelajaran. xperlu lah kita layan org yg berIQ rendah dgn membodohkan org lain... :)

Hustler said...

Semmmmaaaakkkkkk~~~ LAki ke pompuan nih??? Pakai Anon watper??? Kasik Tunjuk muke la derr... Hahahaha.... Kutuk2 belakang... Meh jumpe aku aku azankan tgk... sebulan yerk?? Aku BAgi 3 bulan utk ko master modul Shorthand jek.. Shorthandddd jek.. LAen2 tayah.... TAk dapat aku lempang2 sampai ko tarik balik kenyataan ko. Haruuuuuuu....

Pupel Liyana2 said...

anon takde bontot hahaha.. ceh! ko meh sini bedebah aku ajo ko trengkas dan short hand sebulan tengok otak ko bengap ke tak nak tangkap semua benda. memang 2 year tapi kelas aku tenghari pon gaduh dengan lec nak buat kelas tau.. sijil konon. ko ingat macam sijil komputer ko bayo 80 hengget ke. eleh jeleslah tu tak dapat belajo 2 tahun. belajo 2 tahun kos lain belum tentu dapat dip.. aku rasa ko kompom ulang sem 4 kali tak lepas2 la kalau ambik kos DSK ni haha