Friday, February 18, 2011

cupcakes!!

salam semua!! hari nie maya nk update blk psl cupcakes.. maya mmg suke sgt cupcakes nie.. sebab cupcakes comel dan mudah dimakan...oleh kerana maya nie bkn jenis penggemar kek..jd cupcakes la pilihan maya...kek kalo bg maya mkn sesedap mane pun kek tu pasti xhabis 1 slice maya mkn...kalau maya mood xbaik je..cube bg cupcakes..sure terus berubah mood...


hari nie maya mmg nk ceritakan tempat feberet maya tempah cupcakes...dr kak ita..mule-mule maya mmg xtau jugak..tp maya rase kwn maya yg perkenalkan..cik ain farhana...mase tu die ade tempah kt kak ita..dan maya tgk comelll sgt! jd...dari situ la bermulanya kisah maya dan cupcakes...heheh


kalau korang nk tempah kt kak ita boleh la melawat blog die...sila klik SINI ye...cume kak ita xsediakan perkhidmatan penghantaran..jd anda kene pick up sendiri ya!


kalau nk tempah kt kak ita jgn lupe tgk jadual die free bile ye...segala price, alamat dan no contact boleh dilihat disebelah kiri blog die...


antara hasil-hasil dari tangan magic kak ita yang maya tempah

masa sambutan hari jadi maya dan fahmy di ofis


sedapppppppppp xtipu!
maya tempah special mase bff maya bertunang

antara contoh-contoh yg customer lain oder







lots of love
maya dhira

 

4 comments:

Lovely Fieyza said...

cupcake tu maya amek sendiri ke delivery?

Sumayyah Nadhirah said...

cik fieza nie sure xbc kn? kn? hahha...ambikk sendiri..kt area2 kajang

cik-af said...

haha ade namu ku!!

Sumayyah Nadhirah said...

cik af: hua hua