Thursday, April 26, 2012

emas vs emas putih

Salam semua ...0keyyy mmg maya tgh mabuk mencari persiapan barang-barang tunang...utk cincin tunang maya masih dalam dilema sebb xtau nk pilih yg emas atau emas putih...kalau diikutkan pilihan hati maya ialah emas putih sebb pilihan design lebih byk dan moden..tp org tua sure akan membebel kn?? hahahha...

still dlm dilema sebb kejap nk emas...kejap nk emas putih..ayoooyooo..susahnyeee! mungkin maya akan tgk design mane yg berkenan xkisahla emas atau emas putih...sebb kte yg nk pakai kn?? mmg org kate emas putih tiada value kalau kita nk pajak waktu emergency...tp kalo leh kte mmg xnk gadai sebb cincin tu kte pakai utk kenang-kenangan...






















waaaaa....semuaa cantek2...brand overseaaa..price?? xyah tnye ye sebb takut pengsan jerk....hehhehe

lots of love
maya dhira

9 comments:

aLi + sHa + aFiQaH said...

waaaa.cantek nyer emas puteh tuh..tu lah kan..mcm rugi plak kalo nk beli emas putih tp sape yg minat mmng kepuasan tuh terase la, xkesah la mahal ker x huhu..ikot kata hati nk yg mne maya..hihi..

uittss bile nk tunang nyer tuh maya..ramai da neh nk tunang dgr nyer..huhu

aLi + sHa + aFiQaH said...

alamakkk terpost gune email org len plak..ni pujie taw..heee

Sumayyah Nadhirah said...

pujie: hahahha sengal la ko nie.....hahaha...aku suke emas putih..cantek2...tp almaklumlah aku ore kelate sure la kne pilih emas dulu...jika xjumpe yg aku berkenan emas baru beralih arah ke emas putih ehhehhe...

tunang bile? biarlah rasie dulu..heheh tahun ni tp bkn masa terdekat ni heheh =)

mamabetty! said...

yeke..tahniah..heee
jgn tunang senyap2 ye..hihi.. =)

Sumayyah Nadhirah said...

pujie: ehheheh biarlah rasie wt mase nie..hahahhaha (ngade2)

Cik Aja said...

beb..tak pon ko pilih campur laa..
mcm aku, aku amek emas..tp keliling semua ada batu kecik2..so bila orang tgk, orang igt mas putih..pd hal belah tepi and bawah emas..a bit tricky kt situ.. =P

Sumayyah Nadhirah said...

aja: aah kn? hahhahaha nnti aku usha mcm ko ckp tu....

ME ! said...

vote for campur. cantik yet still got the value. ;)

Sumayyah Nadhirah said...

me: yups rase gituew jugak....tanks =)