Thursday, July 26, 2012

Kasut Chantek Dari ChristyNg.com

Salam semuaa!!
pada siapa penggemar kasut
atau mencari kasut sesuai utk tunang/kawen dan lain-lain
leh la usha kt laman web die klik SINI
atau FB klik SINI
mmg cantek2!!
















byk jenis kasut yg mereka keluarkan
xsemestinya kasut tinggi sahaja dan 
custom made pun boleehhhh 


lots of love
maya dhira


3 comments:

Zila Zainal said...

Homaaaiiiiiiiiii!!! baru terpikir nak buat entry ni petang nanti! hahahaha... kita pun baru tau pasal christy ng ni isnin lepas. kawan kita beli kat sana. pastu memang dah plan pun nak cari kasut sabtu ni. sebab kita nak cari kasut lace, tapi susah nak jumpa. aritu ada kat charles n keith tapi dha ada size. bila tengok christy ng ni, kasut lace banyak gila!!!! kita pun terus rasa macam nak gila ekekekek

Anis_Apis said...

tapi mahal sangat!!! haha...x mampu i...

Sumayyah Nadhirah said...

zila: hahhahahhahah sebenarnye entry ni maya kepam dr last wek...stress internet slow punya psl...yupss brand die byk kasut utk wedding kn??? hahha cube try brand custom made Gavy rasenye ade dekat Maju Junction or search dkt fb satu lg ni... https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150167658779446.311598.323908729445&type=3


anis: yupss kalau custom made mahallll rase nk pengsan kejap...huhu tp kn maya ade tgk kt ex bride ade yg pakai vincci je..tp pandai betul die cari kasut tu chantek kot...kasut ni kene rajin servey kadang2 rezeki bakal pengantin sape tau hehheeh
cube tgk dkt sini :
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150167658779446.311598.323908729445&type=3
die wt custom made..harga xbp sure