Tuesday, September 27, 2011

GIVEAWAY MAYA DHIRA


Salam... 
oleh kerana maya hanya beli satu je kupon....maya malas nk pergi spa nie xde geng!!!  saje nk bg pd sesiapa yg bertuah okeyhh...


tapi korang kene ikut syarat-syarat yg maya nk bgtau tau!!

1. terbuka kpd follower maya sahaja
(yg rase nk masuk sile la follow maya yer nnti senang nk bgtau siapa pemenangnya)

2. WAJIB buat entry bertajuk  "GIVEAWAY maya dhira"

3. banner maya di bawah ni haruslah letak sekali dlm entry tersebut




4. ceritakan ape pendapat or gambaran korang tentang maya..(melalui apa yg korang bc kt blog maya) dan berikan satu entry dlm blog maya yg korang suke...perlu bgtau sebb kenapa entry tu korang suka okeyhh!! 

5. tagkan kpd kwn-kwn (sekurang-kurangnye dua orang)




6. pastikan tinggalkan link dan nama korang kt komen maya nie 




7. tarikh tutup penyertaan 22 OKTOBER 2011 PADA PUKUL 11.59 MLM



perhatian!!
jika pd 19 Oktober 2011 penyertaan bwh 10 org maya akan membatalkan giveaway ni yer =) harap maklum..

pemilihan pemenang dibuat oleh maya sendiri....tp disebabkan giveaway maya akan buat cabutan bertuah yee....dan terbuka kpd lelaki dan perempuan =)

pemenang bertuah akan mendapat sekeping kupon ini ya!! (klik SINI utk tgk hadiah)

gud luck pd semua!!


lots of love
maya dhira



8 comments:

Cik Sue Tukang Tulis said...

alaaaa...1 jek eh..tak syok jugak kalau aku masuk and menang (kalau menang lah :P haha) nanti takde kawan jugak nak pegiiiiiiiiii.huhuhuhuhu

#ciksuzlin said...

joined!

http://contestdansuzlin.blogspot.com/2011/10/giveaway-maya-dhira.html

AYuNG said...

join!!

http://ayung-join-contest.blogspot.com/2011/10/giveaway-maya-dhira.html

Joel Leslie said...

saya join :) hrp2 ada rezeki. ameeen!

link : http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2011/10/giveaway-maya-dhira.html
nama : Joel Leslie

terima kasih :D have a great day! :DDD

fiQ'Ra said...

salam, sy join :)

http://fiqrakendet.blogspot.com/2011/10/giveaway-maya-dhira.html

tqvm~~

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

http://kpopfa93.blogspot.com/2011/10/giveaway-maya-dhira.html

tiefazatie said...

salam maya!
ifa join yaa

http://tiefazatie.blogspot.com/2011/10/giveaway-maya-dhira.html

id: tiefazatie

tq!

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam.K.atie join

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/10/giveaway-maya-dhira.html