Thursday, March 21, 2013

Baju Chantek dari Leanna Wardrobe

Salam semua..dah lama x menaip entry..maya tgh mencari idea utk baju pengapit maya. Warna dah ada cuma tgh pikir design ape yg sesuai bg cozin maya pakai..tp skung kan tgh demam pomploms peplums soo maya rasa style tu sesuaila kot tok cozin maya yg kurus selim melim ni..kalau i pakai?? aduhhh pengsan jappp!! mengembang macam pelampung tayar!!!! hahahah

Servey punya servey siap tanya kawan-kawan dan akhirnye maya jumpa page ni atas bantuan kak seniorku...bila bukak page ni..aduhh cantekknyeeee!! mule la membebel "nape aku xkurus!! kalo x mestii sesuaiiii pakai cmni" dan bla bla blaa....

Jadi hari ni saje nk share gan korang-korang yg peminat sytle paplomss ni..almaklumlah sharing is caringg u....tp jgn sharing2 kaseh syg lebih2 ye..hahhaha..


sesuai tok majlis pertunanga or akad nikah





now i pulak yg pose mcm model..kekkeke

terasa kembang..mengembang lg badan ni...huhu

info lanjut mengenai butik ni klik SINI

Lots of love
maya dhira


5 comments:

Rose said...

comel la dia pakai peplom tu.. xde la nmpak kembang pon...

fiqkbe said...

fiq pn ngah cari baju peplum yg sesuai utk bf. rsa cm nk tempah sekarang je. hee...

misz sheyla said...

santek2 baju die

taa said...

dik, bj peplum nie pun xsesuai dgn akak sbb nampak kembang

Maya Dhira said...

rose: rase mcm kembang...hehhe

fiq: hahha baik tempah ikut bdn lg puas ati kn?

sheyla: yus berkenan tp xsesuai gan i

kak taa: lor akak kan kurus....awat xsesuai??