Monday, February 25, 2013

Wedding Nisa DSK



Salam semuaa!!
okeyhh entry perappppp lagiiii!!
wedding geng dsk...puan nisa thn lepas...
wahh mcm lame sgtt tahun lepas tu kan???

co pilot i tok wed ni ialah cik cendawan....

silekan layan gambar

p/s: kami gile bergambor di photo booth puan nisa ni ahhahah












comeynye anak ko syaza...nk jd menantu aku x? ahhaha


praktis-praktis  123...heheh

mane pasangan ko nanad?? siann die ahhahaha

pengantin basi yg dirai kekkekeke (almaklumlah entry peram)

lots of love
maya dhira


5 comments:

cendawanpink said...

hahaa..finally..
kuar gak entry nisa..
aku nk update,tp bru prasan..
sume pic dlm hp ko..ahahaa.. :D

Hustler said...

Hahahaha.. !st click ku sangkakan entry dak sendawan nih, tapi biler baca 1st ayat, "co pilot i tok wed ni ialah cik cendawan...."

Aku macam. Err.. sape punyer blog aku click tadik? Hahahaha

Sumayyah Nadhirah said...

NAD: HAHAHHAHAH....meh la ambk...aku rasee mcm simpan lg ahhahah

bdk degil: ahhaha awat ko kopiues??????? muke nad awal2 tu erk???

Hustler said...

Hahahaha... tapu tape, tgk kat archive blog, ada muke si sendawan nih, nak tgk la apekehenyer.... skali tgk ada muke beliau, pastu biler baca ayat 1st, aku seakan2 sedar bahawa aku telah tersalah tanggapan, wakaka... blog org len upenyer....

Sumayyah Nadhirah said...

hahahhah bile mase header bagai cik cendawan bertukar ye? ahhahah