Wednesday, February 13, 2013

Dubu Dubu Seoul Food

Salam semua..okey seperti biase entry ni entry yg di peram oleh kerana malas malas malass untk resize gambornye....dah lame erk maya x update pasal makan-makan...okey kali ni maya nk update pasal makanan korea pulop!

Maya ni bukan penggemar k-pop la bagai tp kdang-kdang bile lyan cite die org tu nampak mcm sodapppp je mknan yg die org makan tu...soooooo maya pun heret la kwn maya si nad a.k.a si cendawanpink ni tok teman maya g mkn korean food..almaklumlah minah tu peminat running man + mmg peminat tegar korean food..

si nad kate dkt Midvalley ade satu kedai korean food yg halal soo kami pun terjah la kat situ awal-awal pagiiii lagi sebb xnk pack gan org...









maya oder yg ni


febret nad












kiri nad punya..kanan maya punye...xsedappp!! pahittt paayaauu =(


yummmyy yg ni sedap...rase liat2...hehe




menu nad....






hoho ayam tu manis2 menggoda giteuuu~




yg ni sedap...yummyyyy!!










Kesimpulannya?? maya boleh mkn
jika tiada pilihan lain...tp korean food bkn febret maya
ahahhahahah.......

lots of love
maya dhira

3 comments:

cendawanpink said...

bahahahaa..teros terase lapo mknn korea tgk entry ko yg ni wehh.. :D

time ujan2 gini sedap mkn chicken stew..nyummmehhh.. ;)

Hustler said...

PEngaruh... PEngaruh....

Sumayyah Nadhirah said...

nad: sile masakkn tok akuh!!

bdk degil: hahah dugaannnn pi la mkn gaji kn dah masuk kekekke