Monday, June 6, 2011

aduh terkena...

salam...selamat petang semuaa!! dah lunch?? alhamdulillah syukur maya kenyang sgt mkn di rumah td...maya mmg selalu blk mkn waktu lunch sbb dkt sgt kot? xsmpai 10min pn..lagipun mkn kt rumah kt lagi best save budget dan makan lagi sedap......!! 

bile maya nk blk ofis blk pn. rohana ade ckp yg die nk g ambil en. abdullah kt surau (itulah keje abah semenjak pencen).  Mase nk bukak pintu keta tgk2 en.abdullah smpai...terkejut gak en. abdullah tumpang naik motor org..sbb die jarang naik motor nie..bkn main senyum lg en. abdullah smpai ke telinga..

bile en. abdullah turun je dan org tu pergi maya pn ckp "abah abah itu ustaz ke? (die pernah dtg rumah sekali sebelum ni) ustaz baru yg bujang kt surau tu kn?" (dgn nada terujanye cute kot ustaz tu).. en. abdullah dgn selambenyer menjawab "yela yg tu lah...jangan nk menggatal itu bukan taste awk" wauuuhhhh!! sekali ko haah! ambk statemnt wkakakkak...malu terus maya ahhahah...yess bgs en. abdullah nie die tau je taste maya mcm mane..hehhe..pn. rohana? hurm xyah ckp lah...rasenye die gelak gile2 kot..hahahha

pn. rohana siap nk mengadu dkt en. fb lg..perghh syg betul die org kt en. fb...hehhe alah umi abah nie..akak bkn nk tp saje je cuci mate je..hahahahahah.....

p/s: xleh menggatal sgt hehhehe

lots of love
maya dhira


1 comment:

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan, blog yg menarik.. senang2 singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com