Tuesday, May 29, 2012

Tasik Indah Restaurant : Shah Alam

Salam...
entry lapukk...hehehhe
maya teman en. fb jmpe adik ipar maya (belum lg jgn nk perasan) hehehhe

entry lame kn....peram je..
owh ye nnti sementara tunggu makanan
die akan tnye nk air teh or air kosong ye (betul kot xbp ingt)
malas nk taip lebih soo lyn jela gambor erk...























sedappppp





bila dah nk abis makan die bg buah









makanan die sedap2...leh makan tok 4 org...
jenuh kte org abiskan makanan yg ada tu

smbil taip entry ni smbil terliur lak!
sygggggggg jommm g lg!!

suasana:  sangat cantek view waktu malam....mmg seronok lepak kt sini tenang je.. (dtg awal kalo x penuh)

harga: maya xingt

kemudahan:  tempat solat

makanan:  boleh dikatakan sedap..tp masakan cina lebih kureng yee...

servis:  memuaskan..mungkin sebb waktu tu xramai org kot..

alamat & laman web:  sila rujuk laman web die..klik SINI 

star : maya bagi 4**** sebb suasana + makanan best

***semua ni ikut selera maya..mungkin selera kita xsama jd xsalah kalau nk cuba..

AMARAN!! : SILA BWK KAMERA CANGGIH YE....BARU LA PUAS BERGAMBOR HHEHHHEE

lots of love
maya dhira

6 comments:

Hustler said...

tempat nih sebelah opis aku skang, tiap2 jumaat aku makan cini.. wakakakka

Sumayyah Nadhirah said...

cehhh untungla~ makanan die sedap kn?

Hustler said...

Hahahahahaha... dah akak2 opis aku cini selalu makan cini, aku dok folo jek la.. ngeh ngeh ngeh...

Sumayyah Nadhirah said...

mesti ahkak2 tu ckp "follow me" kalau nk mkn free ahhahha

Hustler said...

Ahaaaaa.... terbaik... wakakakaka..... macam mana tawu??? dah la muke aku nih melambangkan makanan, wakakaka..... Erk?? Tiap2 minggu la sebat garoupa masak lemon, ngeh ngeh ngeh

Secret Bake House by WNA said...

sedap gak mknn sini kan...