Wednesday, January 26, 2011

contest lagiiiiiii........

salam...maya harap kali nie nye contest adalah contest terakhir yg maya akan join..kalo x...xtau la..heheh malu nk mintak vote sebenarnye...

cmne maya boleh termasuk contest nie?? maya tertgk kt home FB..jd maya pun berminat nk join....

nie iklan die:

Pencarian Model Sinar Inspirasi anjuran bersama Orange-Photography dan inspirasimuslimah.com adalah bertujuan untuk memilih dua orang gadis yang berbakat sebagai model yang akan memperagakan fesyen T-Shirt Muslimah dari koleksi http://www.inspirasimuslimah.com/


Kepada sesiapa yang berminat, sila berikan nama , LINK FB dan gambar anda yang jelas kepada orange photography melalui email photography_orange@yahoo.com .Undian akan dilakukan secara umum dimana gambar yang mendapat jumlah "LIKE" 10 paling tinggi akan dipilih untuk menjalani saringan seterusnya. Final 2 terbaik akan menjalani sesi photoshoot di studio orange photography selayang, batu caves.

Pemenang akan menjadi cover fesyen baju T-Shirt Muslimah@majalah Dara.com , Free T-Shirt , Bayaran dan Free studio shooting di Orange Photography.

Syarat penyertaan :
1. Belum berkahwin (Bujang)
2.Umur 18-30 Tahun

60% Berdasarkan Undian "LIKE" terbanyak.
40% Berdasarkan Juri Profesional dari Sinar Inspirasi dan Orange Photography


jadi maya ingin memohon jasa baik kawan-kawan maya utk "like" maya...

step 1 - like page Orange-Photography


inilah pic maya dlm contest tue

lots of love
maya dhira

5 comments:

Milia said...

ju bleh masuk x?heheh

ALYN_C3N1 said...

wah...caiyok2 maya...malm nie alyn kn like maya k...hehe

sue. said...

maya mesti dapat..no worries....tau..nnt sue share button like kat fb sue na..

NUR FASEHA BINTI IBRAHIM said...

aku dah tentu out....aha.....sedey sebab dah jadi puan....

Sumayyah Nadhirah said...

jue: sile la =)

alyn: tq dear ;)

sue: hehheh tq ye...

seha: ahhahah...boleh je masuk...