Monday, August 13, 2012

Misi Mencari Barang Hantaran

Salam semua...khamis lepas maya dan en. fb ambk cuti utk selesaikan misi mencari barang hantaran.  Walaupun majlis tunang ni lambat lg kami xpunya byk masa memandangkan en. fb jauhhh dimata (tp dkt dihati) hehhehe...

kte org dah decide yg masa akad nikah nnti xde hantar2 brg lg selesaikan terus waktu tunang ni..ini pun atas permintaan mak en. fb..utk memudahkan dua belah pihak.  Agak penat sebenarnya cari brg dlm waktu singkat mcm ni..fuhh rasa nk pengsan pun ade..

Almaklumlah nk dkt raya waalupun hari khamis ramainye org!! kami ke jalan tar - sogo - midvalley & gardens - kl tower....

dah xsabar nk kuar ni....baby pun nk ikut hehehhe

penatt ke mid pulak

en. fb nk buat muncung xjd..

kiki posing hehhe

mane satu idaman kalbu??

bonet keta kecik!


hasil tangkapan...brg hantarn en. fb dan brg menyebok maya  heheh
bak kata en. fb "brg syg lebih dr sy adelah" hahahhaha

kasut keje..murahhh sgtt lewre sale!! RM55.00 shj

maya bukan seorang yg tergilakan benda alah ni...tp mase maya tgh duduk bersila
dkt tepi lot perfume sogo sementara tu gurl tu wrap perfume hantaran en. fb tibe-tibe
hidung maya ni terpesona gan satu bau ni....smpai terbngun maya cari bau apekah itu...
akhirnye TERBELI...maya plg suke yg warna pink dlm gambar kt atas ni
aduhai....
p/s: esk maya akan update entry berbuka puasa di kl tower =)

lots of love
maya dhira

2 comments:

Zila Zainal said...

alamak nak tengok itu nine west!

Sumayyah Nadhirah said...

zila: dear simple shoes je....tp sale gile2!! ingt nk aldo tp saiz xde sob sob....nk beli lg satu en. fb dah menjeling sebb dah beli satu kt lewre huhu