Monday, December 19, 2011

LABYRINTH CAFE' PUTRAJAYA

salam semuaa...
pasti korang pernah dgr nama kedai ni kalau korang rajin usha
jalan2 cari makan maya kn??

okey tempat ni berdekatan dgn Presint 5 , kalao xdpt bayangkan gak
tau x PICC? haaa area tu...lepas jambatan die sebelah kiri...view mmg cantek!!

maya pergi ngan fara ex ofismate maya...dah lame x jumpe sje je lepak2
kebetulan kedai ni dkt ngan ofis maya...


mee goreng basah...byk gak..rasa boleh tahan...xteruk sgt xsedap sgt..hehheheh

mase kami dtg waktu lunch tu dah agak lewat...pilihan makanan sememangnye xbyk
dan dah abis jadi die org bukak tok masakan panas yg sepatutnye dibuka hanya waktu ptg..

sory pic tmpat ambk makan tu xde sebb kt hp lg..maleh nk transfer...
kalau kte oder makan kt situ...air yg disediakan di area kaunter free ...(boleh refil air)
tp kalau korang oder air...itu die org caj lain..so kalo mkn masakan panas ke..nasi lauk ke..
air yg dikaunter xakan dikira la....tp xbyk pilihan ade 2 je kot...
(kalau ade pic tu nnti maya letak)


nasi goreng sotong rasenye...agak sedap tp sesetengh part masin...mungkin xrata kot..






view mmg cantek..boleh nampak ofis maya dr sini..



kalau nk tgk entry yg psl kafe ni mengenai steamboat klik SINI


p/s: entry malas maya ni..sebb maya x detail kn benda2 lain seperti alamat dan harga...kekke...(harga normal kl erk..)


lots of love
maya dhira

2 comments:

QASEH ALYN said...

cedapnyer maya...urrmm....

http://ourlif34lif3.blogspot.com/

Sumayyah Nadhirah said...

alyn: meh la dtg sini =)