Tuesday, July 19, 2011

aki owh aki II

salam...
semalam baru je maya meluahkan perasaan
rindukan aki la semua tu....pagi nie tibe-tibe je naik geram 
ngan si bdk sorang nie.....(klik SINI kalau nk tau)

eiiii aki ni....baru je feel rindu rindu die...
tp leh pulok die wt akak die geram...
pagi-pagi bukak fb ade msg....ingtkan sape la msg...
rupenye si aki.....nk tau ape die msg??


"wei, maya boleh x tolong buat kan karangan tajuk perihal diri,perancangan pengajian dan kerjaya-300 p.perkataan.. pasal nk kena hantar ari khamis pagi ni, ko send laa guna fb , ataw hantar kat email aku sepak_terajang321@yahoo.com hihihiii :P"

sebab perlu marah pd si budak tu:

1. ade ke ptt panggil akak die maya je

2. xbg salam terus mintak tlg...ish2 kne mintak upah nei ehhehheh


tgklah kalau rajin tlg wt kn...kesian.....
yela bak kate maya.....
"air yang dipotong x akan putus........fuhh"
hahahhahahahah.........


p/s: xpun maya mintak tlg auh buatkan...course die ambk tu maya langsung xpaham...Medical Engineering mane aku tau...kalau HR bolehla....

lots of love
maya dhira



3 comments:

syasya said...

hahahha aki ouh aki..dh dewase la tu..tu segan nk panggel akak..adik2 kite pon x panggel kite kaka dh =(((

Sumayyah Nadhirah said...

hahha yeke?? abis die panggil ape kt sya??

syasya said...

panggel mcm kawan2 kite panggel hahah mcm maya panggel ni la. ahha sya!