Thursday, August 1, 2013

si comel dan bunga tangan

Salam semua...walaupun wed maya lambat lg tapi kami mmg prepare slow-slow kononnya xmau huru-hara katakan. Pn. rohana tnya maya cmne gan budak-budak flower girlz? maya "hah? perlu ke????????" dan ape lg? kene bebel la opss soryyy mmg xhenggat n xterfikir langsung bab tu!

Alamak! jd satu hal pulak nk cekau bdk-bdk mane ni jd pengiring maya..ayooyooo pening kejap..tiba-tiba teringat! siapa boleh jd mangsa maya...jeng jeng......(cite masa review). Baju utk bdk-bdk tu dah ada cuma tinggal hb je tok die org pegang maya xcari lg sebb maya xsure jenis mcm mana nk suruh bdk-bdk tu pegang..

comel kan??

guna bakul??




suweet je

yg mcm ni pun comey


Lots of love
maya dhira

2 comments:

jarimanis said...

JM pilih yg ke 4 hiksss

aMyErInAiMiE said...

slm dear, sy ada buat HB utk flower girls juga.klu nk survey2 dlu bole la tgk ig saya : closetsofamyamy
OR bole jg tgk gmbr2 dlm fb Closets of AmyAmy & blog amyamyshop.blogspot.com
Whatsapp : 0132737253
email : aaron_axquack@yahoo.

Biasanya sy nasihatkan tempahan di buat selewat2 nya 3bulan sblm.kalau lebih singkat dr tu,bole bw bincang.hee.

Happy preparing!:)
-erin-