Thursday, July 4, 2013

My Wed

Salam semua...sory dah lama xupdate entry...xtaula ade yg menunggu ke dak post dari maya ni. Kpd B2B or EX B2B pernah x korang menangis masa nk buat preparation wedding korang?? Maya rasa sedih sgt xtau nk xplen mcm mana lagi huhu. Banyak benda yg kene pikir dan yg perlu diselesaikan!

Setiap pandangan kita kadang-kadang xmasuk gan idea dan pandangan "orang yg lebih berpengalaman" terasa kadang-kadang mcm bukan majlis kita jer.. ye mmg majlis kawen ni tuk menggembirakan semua org tp kalau bakal pengantinnya pun mcm agak terkilan or kecewa gimanaaaaaa~ sob sob... entahlah mungkin maya je sensetip lebih...

Boleh tak maya nk tutup mata dan bukak je mata eh en. fb dah jd suami maya?? hahahahha gile kan? sesetengah wanita mestilah nk merasai majlis tu..tp maya nk selesai dah... Biasanya maya tanya kwn-kwn die org dah ada warna tema...nak pakai baju wane ape mase wed...tp maya? hurmmm haru! xtau dan xboleh suka-suka pilih warna sebb kene cari warna yg "itulah............inilah" pening pening

Haish kalau aku membebel versi menaip ni byk lagi sebenarnya...nantilah contiue kalau RAJIN...

tankieu kpd sesiapa yg RAJIN membaca entry ni

Lots of love
maya dhira

3 comments:

myrah said...

sabaarrr..kita dulu pon ada masa sampai nk kurung diri dalam bilik..hehe..nak tidur dan bila sedar dah sampai hari nikah..heheheh..tp nanti bila dah selesai semua, mesti rindu giler nak buat preparation ni sume.. ;)

eddany @ WE said...

Maya...

now u noe rite... WE pon masa wedding prep tu okey ja tapi bla dah dekat tu mula la ada yang tak sedap dengar.. nak2 kalau mokcik2 yang sebelom idaklah rapat nauuu ngn kite tetibe nak jadi penasihat lak kan... padahal parents WE okey saja... haish
sabar tau dear...enjoy ur wedding prep..takyah stress2! hehehe yang nak kawen tu Maya...abaikan dorang! eh eh eh cm ganas je kan... hopefully semua okey ye~

orked violet @ SYA said...

betoL!!! ade time rase cm xbLeh bLah, rase nk nikah je xpayah kenduri. jimat duet and xyah pening kpale.

tp on 2nd thought, kesian Lak kt fmly yg nk tgk kite atas pelamin tu kan

Sya smpai gado ngn ayah aritu psL issue dewan. nk nages bile ingt. Nyesal wat cm2 =(