Tuesday, June 19, 2012

Hasrat tidak tercapaii...

Salam ni entry sedih....huwaaaaarghhhh MUA2 yg maya nk book semua dah penuh!! bkn 1 ni yg ke 3 okeyh....maya agak cerewet orgnye bab memilih MUA ni...nk yg harganya sederhana dan hasil yg memuaskan hehhhe.....

terpaksa maya ganda-gandakan usaha utk mencari MUA lain....mmg ada yg kata "maya ko mekap jelah sendiri" bkn xnk mekap sendiri tp dah muak kot? muke xberubah jugak hehehhe...nk rasa org lain mekap...lagipun xretila nk mekap yg tahan lama tu...biasanya MUA die org ada produk sendiri bg mekap tahan lama....

Ini tiga MUA yg maya bekenan tp dah fullyy booookkkk


kak leha ni kwn along maya...die biasa mekap model yg along atau photogrp lain shoot dan setahu maya die ni dulu ialah photogrp gak....wahh salute lah kak leha!! heheheh..maya pernah ckp2 kosong gan die nk book die tok majlis maya..die kate oke..bila die tnye tarikh maya xdpt nk bg sebb jadual kelas xkuar lg...last2 maya gak yg rugi sebb tarikh yg maya nk sudah diambil org..org nk kawen lg tuh! sooo mengalah jela...




ni yg along shoot
sumber gambar dr  fb kak lena sendiri : klik SINI



Hasil kerja akak anna ni dah lama maya ikut dgn cara follow blog dia...tp syg die pun dah full..huhu ape boleh buat...






sumber gambar dr  fb & blog kak anna sendiri : klik SINI



kak um ni pun dah fulll...maya baru je tnye..aduhaiii frustt tp xpelah xde rezeki..jom layan hasil kerja akak um...





sumber gambar dr  fb & blog kak um sendiri : klik SINI

Sebolehnye maya nk MUA perempuan..selesa sikit nk mekap...bkn xsudi MUA lelaki  tp sendiri paham la kn?? walaupun kdang2 lelaki punya sentuhan mmmgg chantek...

lots of love
maya dhira


4 comments:

~pUaN nAd~ said...

maya try la tgk emma pesona punye make up...cantek jugak!~ ;)

Sumayyah Nadhirah said...

tq nnti maya tnye ye =)

Cerita Saya, said...

Sis try search kat FB Suhana Sulaiman. Dia make up sgt cantek and charge pun murah. :)

Sumayyah Nadhirah said...

tq dear nnti i cek gan die =)