Wednesday, December 29, 2010

azam tahun baru???

tik tok tik tok cptnye masa berlalu..lg beberapa hari dah nk tahun baru?? fuhh tahun dpn maya dah 23thn!! waaaaaaa!! terase tua la pulak....lagi2 ramai kwn-kwn maya yg seangkatan gan maya dan pun bertunang dan berkahwin....semoga korang semua berbahagia hingga akhir hayat ye...amin...

owh ye ramai dah tnye maya "awk bile lg?" owhh sy ye???? hurm...kejap erk sy pikir....aaa..erkk...ehemm...jawapan die...ialah..jeng jeng....ehem...ape erk nk jwb..aaa sampai masanye kawen la sy (ayat penyelamat tu..tp dlm hati maya kata bila la encik fb nk dtg meminang aku nie!) ahhahah...tp kalau tibe2 encik fb dtg meminang pucat pulak aku...coz xready dlm sume bende lg...perangai pun mcm bdk2 lg ahhahah..umii!! akak xnk kawen lg!!! nk manje2 puas2 dlu..selagi umi xhalau suh kawen akak xnk kawen boleh x??? =P

azam dan planning maya tok tahun nie ada yg tercapai dan ade jugak yg xdpt dilaksanakan..tp byk ke? (perasan je lebih) cewah ahhaha...oleh kerana kta hanya manusia hanya mampu merancang...dengan izin ALLAH kita boleh laksanakannye...sob sob sedih jugak la...tp xpelah ALLAH lebih mengetahui apa yg terbaik utk kta (ayat penguat semangat tue)......

wish list 2011
  • sambung belajar ambik degree
  • bercuti di bandung, bali dan kk
  • simpan duit utk masa akan dtg (coz sekarang asyik soping je)
  • kuruskan badan (hope2 menjadi) hehhe
  • bertunang (opss sory xde dlm list 2011 ye)
  • menjadi pa yg bgs (tp nakal2 sikit boleh kot?)
  • lain-lain (tertakluk kpd pindaan semasa) hehhe  

itu semua antara ape yg maya ingin sgt lakukan tok thn 2011..hoooyeahhh!! 

mesti korang tertanye-tanye sape la encik fb kn?? jeng jeng....


maya bersama encik fb (^_^)


tunggguuuuu....next post maya akan ceritakan lebih mendalam siapakah encik fb dlm hati maya ye... ;) daaaaaa~


lots of love
maya dhira

2 comments:

Anonymous said...

i paling suke yg bercuti di bandung, bali dan kk..2 slh 1 azam i jgk..ahakk!!~

Sumayyah Nadhirah said...

ahahhaha yeke? jom2 bercuti..syokkk (semangat nie) =)